Ogólne pytania dotyczące rozgrywki

Ogólnie zauważyłem, że ta część jest trochę odmienna od poprzednich pod względem dostępności wszystkiego, cen oraz właśnie statystyk przedmiotów.

Widziałem i 90 kg na Egzo, a z artefaktami spotkałem nawet 100 kg - więc sądzę, że można sporo pomieścić, waga o ile pamiętam to jakieś 10 kg z kawałkiem, ale mogę się mylić.

Jak jesteśmy przy egzo, to mam 2 pytania:

1. O ile egzo pozwala więcej nieść i czy są modyfikacje , aby zwiększyć ten udźwig.
  2. ile waży ego czy tak samo jak we wcześniejszych stalkerach czy mniej.

Egzo pozwala nosić więcej.

A jak jest z noszeniem szmelcu?? Jest różnica jak zwykle z Egzo czy tez inne pancerze pozwalają więcej nosić?

A mi sie podobalo outro. Prawie jak to z fallouta 2.

[ Komentarz dodany przez: The Iceman: Wto 08 Gru, 2009 ]

Nie offtopujcie. Ten temat wyraźnie traktuje o pytaniach ogólnych.

Dzięki, to jest ostatni quest jaki mi został do zakończenia gry w 100% - bo fabułę skończyłem, szkoda że taka mało filmowa była ta końcówka :oops:

Jak niedaleko kompleksu wentylacyjnego, czy tam chłodniczego są takie tory, przy nich jakby budynek wydrążony w ścianie (blisko niego jest tunel), tam będzie kilka zombie i dużo szczurów, szukaj stosu skrzyń, za nimi jest ukryte wejście, potem taki mini labirynt, a następnie zagadka oazy :grin:

Egzo można kupić tak w Janowie - rzadko się pojawia, jak i w Zatonie u Sowy - po zdobyciu specjalności dobrego kupca czy jak się to zwało ma ciekawe sprzętu do sprzedania - znacznie lepsze i więcej od Hawajczyka.
Ja za to zadam pytanie orientacyjne - gdzie znajdę Oazę, a dokładnie wejście do niej? Wiem, że to gdzieś jest, ale nie mogę załapać jak się dostać do tego miejsca, to jest w Jupiterze czy gdzieś indziej?

To znaczy, że nikt inny nie sprzedaje Egzo?? No czy on ma tez inny sprzęt??

Modyfikacja jest właśnie na sam koniec, bo dopiero w Prypeci masz odpowiedni sprzęt do tego.
Szczerze powiedziawszy u Żwawego mało opłaca się brać, ale skąd indziej w tej grze zdobędziesz egzo :grin:?

A opłaca się to?? Znaczy zamawianie u Żwawego i co można tam dostać i czy ta modyfikacja nie jest dostępna na samym końcu??

Modyfikacje może zrobić Kardan w Zatonie po przyniesieniu mu narzędzi do kalibracji.

Pamiętasz Żwawego z SoC :slight_smile: To właśnie on, sprowadza sprzęty na zamówienie. W tym egzo.
W egzo można biegać, ale dopiero po zamontowaniu odpowiedniej modyfikacji :grin: