Mod po odpaleniu instalatora upiera się na w/w dysk systemowy C.
Żadnych takich, jak się uprzecie to postawicie gdzie chcecie, postawiłem po rosyjsku, żadnych problemów i tam gdzie go chciałem mieć.
Lądujesz między posterunkiem via tzw. “swałką” a zabudowaniami chlewni, gadasz z typem a ten ci nawija, że masz iść do wioski do Sidora.
Nie możesz na razie zbierać trofeów bo nie masz noża, dostajesz od w/w typa TT ale bez amunicji - jest na strzyku 2 budynków od lewej a w chlewni oprócz masy mutantów jest trup z obrzynem.
trepy cie puszczą za most jak im dasz wódkę, nie masz więc kombinujesz.
Ja się udałem w kierunku tunelu bo na “elektry” nie miałem ochoty - 3 bandytów, potem elektrowóz i dalej w kierunku wioski.
Uwaga - trepy czujne i celnie walą oraz mają daleki obszar patroli.
Jest sporo ale jedne załatwia broń a drugie szybkie nogi by dostać się do pewnego miejsca na mapie.
Taktyka, spryt, wiele prób ale nie siła/broń.
Najważniejszy moment jest na samym początku jak tylko się tam dostaniesz - masz fanty do wzięcia, bierzesz prawie wszystkie oprócz jednego, zastanów się co wybrać.
Bobern w tym modzie nie ma spawnera ani trainera, jest doświadczenie nabyte w modzie “W matni” którego niektórzy nazywają “W potrzasku”.
p.s. w tym modzie alkohol szkodzi, każdy, szlugi też, Sidor i Stalkerzy także nie mają apteczek i tak w ogóle bieda.
Jak już będziecie w pieczarze a nikt nie podpowie na youtube to mogę wam nawinąć co i jak, no chyba, że nie chcecie to wtedy wasza rozgrywka i wasza zabawa.
Cytat z opisu zmian w modzie. " Также разработчики добавили официальный, легальные чит режимы. Теперь игрокам не придется качать сомнительные правки из интернета, все это в моде уже есть. " = Twórcy moda dodali też oficjalny, legalny system cziterski. Teraz gracze nie muszą już w internecie szukać wątpliwej jakości usprawnień. Wszystko to w modzie już jest.
Ponieważ temat który miał być tylko informacyjnym o pojawieniu się nowej wersji NS, zamienia się w dyskusję o modzie, mam propozycję do wstawiającego, aby dla OP 2.1 założyć nowy temat zgodny z zasadami wstawiania modów.
Ponieważ temat który miał być tylko informacyjnym o pojawieniu się nowej wersji NS, zamienia się w dyskusję o modzie, mam propozycję do wstawiającego, aby dla OP 2.1 założyć nowy temat zgodny z zasadami wstawiania modów. Albo zmienić nazwę tematu i wygląd #1.
To rzeczywiście była tylko informacja o pojawieniu się moda.
Wydaje mi się, że można by było w dziale " " założyć wątek OP-2.1 ale nie mam takiej opcji lub nie umiem tego zrobić… Może któryś z adminów to zrobi. Osobiście uważam, że OP-2.1 powinno mieć oddzielny dział.
Już wczoraj chciałem napisać o tym, że trzeba zrobić konkretny dzial do OP 2.1.
Na Ap pro w temacie moda jest dużo porad i opisanych zmian w tej wersji moda, pierwszy i drugi post. Na razie raczej tylko dla tych co znają rosyjski, ewentualnie dla tych co potrafią w translator gugla
Po sylwestrze może spróbuję chociaż te najważniejsze informacje wyciągnąć ale tekstu jest kupa
Na razie jestem na wsi, a na telefonie takie coś to masakra do zrobienia.
Wróć po jakim sylwestrze, najszybciej po nowym roku.
Nie chciałbym Ci odbierać palmy pierwszeństwa przy wyniuchaniu tego moda. Masz dział NOWE MODY, tam jest wzór szablonu. Załóż tam nowy temat i opis moda wg szablonu. No i chyba posiadasz opcję edytowania własnych wpisów? Tak że jeśli pojawią się jakieś zmiany, fixy, czy tłumaczenie do opisu moda, to będziesz mógł dodać. Albo dopiero wtedy ktoś z uprawnieniami będzie grzebał w #1.
A po ustalonym dla modów czasie, zostanie on przeniesiony do tego działu. Aktualna dyskusja przez moderatorów może być podpięta do nowego tematu.
Ale to nie jest temat z modem, a tylko coś w rodzaju poradnika od autorów moda. Tak że temat dla moda i tak powinieneś założyć zgodnie z szymelem. O tyle masz łatwiej, że longiera z opisami masz już zrobionego.
Bo tu nie miejsce na niego. jak widzisz z opisu, to inna bajka niż OP-2.