Nie no spoko Chodzi mi tylko czy jak zainstaluje patch 8.0 muszę wgrywać jeszcze raz uproszczenia czy nie?
Tak jak napisałem wyżej po instalacji 8.0 dziala nie trzeba instalować jeszcze raz
Ja usunąłem patch 6,2 i 7.3+ostatnie spolszczenie i włożyłem rozpakowany patch 8.0,i czity od @raven .Na razie wszystko gra.
Czyli czity muszę jeszcze raz wgrywać?
Ja nic nie usuwałem zainstalowałem na poprzednie patche wersję 8.0 i wszystko hula
Mam pytanie jest tylko 1 link do op 2.1 https://yadi.sk/d/wY06pMCmH5Xw0A
bo idzie jak krew z nosa ok 200 kb/s ;( jakieś porady jak pobrać szybciej ?
jeśli chodzi o alternatywne linki moda to proszę:
A jesteś na Yandeksie zarejestrowany? Bo takie szybkości są tylko przy bezpośrednim pobieraniu. Rejestracja jest prosta i bezpłatna. Dostajesz 10GB wolnego miejsca. Po pobraniu moda na swój dysk, to co zapisało się na Yandeksie przenosisz do kosza, kosz opróżniasz i znów ma 10GB.
@ignachinio dlatego musiałem tak zrobić gdyż włożyłem rozpakowany patch 8.0 (gamedata).
Godzinę temu, kondotier napisał:
A jesteś na Yandeksie zarejestrowany? Bo takie szybkości są tylko przy bezpośrednim pobieraniu. Rejestracja jest prosta i bezpłatna. Dostajesz 10GB wolnego miejsca. Po pobraniu moda na swój dysk, to co zapisało się na Yandeksie przenosisz do kosza, kosz opróżniasz i znów ma 10GB.
nie jestem zarejestrowany , przy rejestracji proszą o nr telefonu może trzeba podać z kierunkowym bo nie chce mi akceptować … pobrałem już z torrentów dzięki
Ps. szybkie pytanie zacząłem grać wziąłem lekarstwo od doktora w wiosce kotów, po przejściu pieczary doktor znikł a wszyscy nadal mówią że jestem “trupem”
A gadaleś z Sidorowiczem po Pieczarze?
WojownikAdanosa - zarejestrowałem się bez podania nr. telefonu tylko skrzynka e-mail a co do telefonu to podałem, że nie posiadam i jestem, po jakimś czasie jak jesteś wzorowym na yanku to dodają za darmo kolejne GB pojemności.
Godzinę temu, boberm napisał:
A gadaleś z Sidorowiczem po Pieczarze?
Siedorowicz nie chce gadać zemną przed piczarą i po pieczarze ?! jakiś Bug miałem parę razy wczytałem i zaskoczył :)
Mam małą prośbę, czy ktoś może podać ,jak zainstalować spawner (może ktoś próbował) aby działał. Tak po kolei w krokach. I żeby nie było tego wielkiego napisu DEVELOPER MODE…
Gram na wersji nierozpakowanej , patch 8.0 PL.
Na razie kupiłem jeden przedmiot za 200000 (konkretnie Mapę monolitowca dla Kota), który poprzez inny wybór zadań ( nie sposób ogarnąć, które zadania należy wykonać natychmiast a które można odłożyć na póżniej) straciłem.
Coś czuję, że będzie ten spawner potrzebny bo uciułać gotówkę jest niezmiernie ciężko, a pominąć coś też nie trudno.
Z góry dzięki .
Cześć wpakowałem gamedatę na więcej amunicji w trupach. mam od 3-8 pestek w trupie. Tak ma być czy coś poszło nie tak ?
Gamedata wrzucana do folderu gry FSgame przestawione na True True
Witam.
Patch 8.0 wyszedł niedawno i nie wiem czy ktoś już dostosował spawner do tego patcha, a już szczególnie do polskiej wersji.
Cierpliwości, może niedługo coś się ukaże
Spoko. Na patchu 8.0 działa bez problemu spolszczony spawner od
Spawner OP 2.1 + udwig pod patch 7.3 -20190515T193237Z-001.zip (7.09 MB)
tyle tylko, że pokazuje się wtedy wersja 7.3 moda.
Na rosyjskich stronach znalazłem za to przerobiony plik xrCore.dll
0.. 8k.zip (168 KB)
który wrzucamy do katalogu bin (ja wrzuciłem sam plik dll, bez fsgame.ltx, ale jak ktoś chce to może poeksperymentować), i wszystko u mnie działa, włącznie z pokazywaniem poprawnej wersji patcha.
Aha - żadnych poprzednich wersji plików nie trzeba usuwać, instalka patcha 8.0 zrobiła to samodzielnie.
Po wrzuceniu patcha 8.0 (rozpakowana gamedata) i na to paczkę czitów od @Raven mam wszystko w porządku.Pokazuje się wersja 8.0 moda.
Mam pytanie, gdzie jest walizka dla woronina w dolinie mroku? Powinna być przy tym parzydle na żurawiu