Tak.
Jestem przy windzie, leżą deski na drabince i nie mogę tego obejść - zejść niżej.
Z teleportów to działa tylko ten przy bramie wejściowej do budynku z wejściem do X-16.
Tak.
Jestem przy windzie, leżą deski na drabince i nie mogę tego obejść - zejść niżej.
Z teleportów to działa tylko ten przy bramie wejściowej do budynku z wejściem do X-16.
@boberm dzięki za plik.Potrzebowałem go do dostania się do schowka Kolekcjonera pod wiaduktem na Kordonie.Zapisy są nieaktywne więc zapisuję przez przycisk “~”.
podnoszenie przedmiotów shift+f o ile nie zmieniałeś klawiszologii.
Poszło.
3 godziny temu, jurek48 napisał:
@boberm dzięki za plik.Potrzebowałem go do dostania się do schowka Kolekcjonera pod wiaduktem na Kordonie.Zapisy są nieaktywne więc zapisuję przez przycisk “~”.
Zmien uprawnienia do edycji plików . W temacie Op2.1 jest to opisane.
- robiłes questa na dostawę artów “oko wrony” dla Kostii?
Nie.
Robie kwesta - bar - sklady - kordon - łoszyna - bagna - zaklady metalurgiczne (remontnik ze składów, fanat itd).
teraz szukam klapcążków i pda na w/w zakladach.
Jakbys przypadkie był w poblizu Kostii - sprawdż czy zaskoczy zadanie? U mnie - ni cholery. Jest rozmowa o artach - i dalej doooopa. Rozmowa sie odbywa - znika z karty dialogowej a questu nie ma.
BTW; jak tam ilości najemników na Metalurgii? Standartowo nie da sie przejśc bez potykania sie o zwłoki tychże:-))))?
Nie wiem gdzie jest Kostia?.
Zaklady metalurgiczne - btr-y, przeciwnicy, zombie gopniki (nowinka) oraz inne mutanty.
Kostia to taki koleś którego poznajesz na Kordonie - robisz dla niego zadania na schowki z PDA - finalnie uzyskujesz funkcjonalny teleporter . Jak jeszcze nie ruszałes tematu - to będzie nadal na Kordonie . w innych przypadkach będzie na - Wysypisku , Barze a finalnie na Magazynach Wojskowych.
Jak spotkam tego kleofasa to zagadam, na razie szukam dojśc do nowych lokacji poprzez kwesty.
OK.
lepiej zrobić questy dla kolesia -zdobyc teleporter i nie ganiac pózniej na piechote po Strefie. A bywa daleko - jak wiesz.
Kostia - mam 3 x wronie oko ale nie wiem gdzie jest łup bandytów na Kordonie - pod krzyżem pod sosną?
1 godzinę temu, vidkunsen napisał:
Kostia - mam 3 x wronie oko ale nie wiem gdzie jest łup bandytów na Kordonie - pod krzyżem pod sosną?
No Ok - czyli u Ciebie quest zaskoczył. Bedziesz potrzebował jeszcze trzy -które zdobędziesz podążając ścieżką mainquestu- aby poprawnie skończyć questa. Co maja bandyci do Kostii - nie wiem. Domyślam sie ze chodzi o lokalizację schowka. W okolicach krzyża to bedzie chyba … za bazą bandytów na Kordonie idąc w kierunku nasypu jest krzyż, a w pobliżu niego małe drzewko/krzak. Szukaj w nim plecaka.I przygotuj sie na niespodziankę:-)))
,<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>>>>>>>>>>>>,
… w międzyczasie odwiedziłem Zapomniany Las. Całkiem fajne -na tym etapie gry- arty , w słusznej ilości znalazłem , drzew jak to w lesie -tyle ile trzeba , a mutantów … jak mrówków . I jakies nowe sie pojawiły. Misiu puchaty:
Krzyż jak przystało na samotnika - siedzi przy ognisku i zanudza o 15 artów. A tak w ogóle - to bywało głosniej w tej kniei;-))).
Niespodzianki , niespodzianki… w tym OP2.2 Juz myślałem, że tak jak we wszystkich ostatnich podejściach do OP-ka rozmowa z Jamesem w kwestii walizki dla Freemana skonczy sie totalną rozróbą , a tu zonk. Jest opcja polubowna. Nota bene - jedyna opcja kończąca to zadanie. Tzn -mozna wybrać wesje z mordobiciem , ale wtedy nie znajdziemy walizeczki , której to James hłe hłe Bond ( fantazja kolegów z Kufajlandii -bezcenna )nie ma przy sobie.
BTW: - po oddaniu zguby naszemu zagubionemu koledze , i tak wrócimy na to niejsce. I bedzie rozróba . Co sie odwlecze , to nie uciecze:-))))
Schowek w Żiguli lub ladzie na Barze gdzie mam dac dla kontrolera 20 flakonow halby.
Jaka halba - palinka czy buratino?
Wisi mi to zadanie w pda.
2 godziny temu, vidkunsen napisał:
Schowek w Żiguli lub ladzie na Barze gdzie mam dac dla kontrolera 20 flakonow halby.
Jaka halba - palinka czy buratino?
Wisi mi to zadanie w pda.
Tumacząc z vidkunsenowego na polski . Nie żiguli ani łada - ale zaporożec - z przodu poszukaj plecak i do niego włóż butelki sztuk 20
2 minuty temu, boberm napisał:
Tumacząc z vidkunsenowego na polski .
I rośnie nam nowy członek do grupy Tłumacze