@Ignachinio @wariat a czytałem sobie, że jak była NS 2010 to jak Krysiuk ginął to odpalała się alternatywna linia w tym questcie i po jakimś czasie dostawaliśmy smsa i robiliśmy to zadanie dalej. Może tu też tak jest i dlatego marker na typka jest i nie ma zadania w niezaliczonych? Tylko tak czy siak musiałby tego questa mieć odpalonego, a tu co do tego pewności nie ma jak rozumiem?
Nie ma tutaj innej linii fabularnej. Na żadnej stronie z poradnikami nie znajdzie się innego opisu przejścia tego zadania. Opcje są dwie albo tak jak pisze Wariat kolega musi zrobić jeszcze parę zadań i dopiero pójdzie dalej. Albo tak jak ja zakładam Krysiuk to już trup i po grze.
Pytanie do @Sarkazm czy obroniłeś Sepatora we wsi kotów? To ten łowca?
Byłeś przy śmigłowcu przy x-18 zadanie dla Dzika na dokumenty?
Godzinę temu, Ignachinio napisał(a):
Nie ma tutaj innej linii fabularnej. Na żadnej stronie z poradnikami nie znajdzie się innego opisu przejścia tego zadania. Opcje są dwie albo tak jak pisze Wariat kolega musi zrobić jeszcze parę zadań i dopiero pójdzie dalej. Albo tak jak ja zakładam Krysiuk to już trup i po grze.
Pytanie do @Sarkazm czy obroniłeś Sepatora we wsi kotów? To ten łowca?
Byłeś przy śmigłowcu przy x-18 zadanie dla Dzika na dokumenty?
Dostałem info na priv że musze zrobić zadanie Zachara na worek z częściami mutantów
Jest jakaś snajperka która identyfikuje cele?
Ok co daje mi Złota Sztabka Łukasza? Nie wiem co z tym towarem zrobić a trzymam od dawna
8 godzin temu, Sarkazm napisał(a):
Dostałem info na priv że musze zrobić zadanie Zachara na worek z częściami mutantów
No i się wyjaśniło obrona Sepatora jest wymagana do zrobienia wątku Krysiuka.
3 godziny temu, Sarkazm napisał(a):
Jest jakaś snajperka która identyfikuje cele?
Oczywiście ale w późniejszym etapie gry je spotkasz. Na Jupiterze masz M95 Szept który ma lokalizator. Antykilera powinieneś już mieć jest też M200 Fenira ale tego tak szybko nie będziesz miał. Masz FN 2000 u Akima (handlarz na Kordonie) który także posiada tą funkcję tak samo jak Hostel. Jest tego sporo.
9 minut temu, Sarkazm napisał(a):
Ok co daje mi Złota Sztabka Łukasza? Nie wiem co z tym towarem zrobić a trzymam od dawna
W teorii Wolność jest dla Ciebie mega przyjacielska plus masz super ceny u handlarzy Wolności w praktyce nie widziałem żadnej różnicy. Plus będzie Ci potrzebna na sam koniec gry do jeszcze jednego wydarzenia ![]()
Jest jakiś dodatkowy mod do tej wersji który sprawia że plecak się nie rozrywa?
A dużo razy Ci się to zdarzyło?
18 minut temu, Ignachinio napisał(a):
A dużo razy Ci się to zdarzyło?
Dosyć sporo. Zwiększyłem udźwigi wszystkich egzoszkieletów ale rozrywa plecak
@Sarkazm Jeżeli masz u siebie plik drrr.script to przenieś go w bezpieczne miejsce a następnie wypakuj i dodaj do gry zawartość podanej paczki.
TEORETYCZNIE powinno pomóc aby rzxeczy nie wypadały ale nie testowałem tego u siebie więc nie wiem czy zadziała. Jak będzie powodował problemy to usuń plik drrr.script lub z powrotem zastąp go swoim.
I pamiętaj, że najlepszym sposobem by rzeczy nie wypadały jest nie nosić ze sobą miliona szpargałów.?smile_0087?
Gdzie dokładnie jest ta notatka w Dziczy o Kotobehemocie? Bo wg poradnika z poprzedniej wersji trzeba przejść na Dzicz a potem wyjść poza mape na Bar i będzie w Kamazie. Tyle że nie ma
@Sarkazm W tej wersji jest na pace Kamaza w Barze, NIE TRZEBA wychodzić na Dzicz.
też nie ma bo sprawdzałem na wszelki wypadek. A dobra, ja szukałem skrytki, nie zwróciłem uwagi na świstek papieru
Jak nie nosisz na czerwono sprzętu (czyli za dużo) i nie stoisz godzinę w jednym miejscu to plecak powinien być cały
Taka porada
12 godzin temu, Ignachinio napisał(a):
Jak nie nosisz na czerwono sprzętu (czyli za dużo) i nie stoisz godzinę w jednym miejscu to plecak powinien być cały
Taka porada
nie mam na czerwono i wcale nie musze stać, wystarczy że podskocze to losowo może mi coś wypaść
To faktycznie dziwne i polecam zainstalować to co podesłał Wariat ja tego nie mam i plecak mi się nie rozwala. Ale co gra to inne przypadki ![]()
Gdzie jest ten ktoś w jaskini na zatonie z którym trzeba się spotkać po tym jak dla Prime załatwiło się lekarstwo? Obszedłem cały zaton i nie mogę znaleźć
Mi nigdy plecak się nie rozerwał ale też nie zwiększałem udźwigu ani w 2.1 ani tutaj, kolejna przeszkadzajka twórców
@Zwinny Na północ od Skadowska, pomiędzy płaskowyżem a spalonym chutorem jest jaskinia, tam szukaj.
To ta sama jaskinia w której w Zewie Prypeci był kontroler.
Tam gdzie jest przejście do kolektora pod spalonym gospodarstwem? Byłem też w anomalii pazur w jaskiniach i tam gdzie noe prowadził na płaskowyż do helikoptera