Tam siedzi ten typek od Interpolu przecież. Tam się udać musisz.
Wiem pytałem gdzie siedzi a nie kto, ano był dzięki
Okazało się że był też czapa potrzebny w tym queście a u mnie on był na czerwono od czasu zadania medalionu monolitu
Wystarczyło wybić ich kanistrami z paliwem i embrionami a potem czapę ożywić żywym sercem i na szczęście stał się zielony
A nie mogłeś u Sidora zmienić nastawienia frakcji?
Nie dało się
W dniu 15.02.2025 o 21:29, wariat napisał(a):
@Sarkazm Jeżeli masz u siebie plik drrr.script to przenieś go w bezpieczne miejsce a następnie wypakuj i dodaj do gry zawartość podanej paczki.
gamedata.rar 1.77 kB · 6 pobrań
TEORETYCZNIE powinno pomóc aby rzxeczy nie wypadały ale nie testowałem tego u siebie więc nie wiem czy zadziała. Jak będzie powodował problemy to usuń plik drrr.script lub z powrotem zastąp go swoim.
I pamiętaj, że najlepszym sposobem by rzeczy nie wypadały jest nie nosić ze sobą miliona szpargałów.?smile_0087?
Dzieki za plik, działa. Pojawia sie komunikat o zerwaniu ale nic nie leci.
Gdzie jest ten Schowek Stirełoka z pierwszej wyprawy do Prypeci?
Potrzebuję sposobu na podbicie udźwigu, bo szukam i szukam, ale nie potrafię znaleźć.
@Starika..
Panowie i Panie mam problem. Fala mutantów ostatnia bitwa. Wszystko idzie dobrze jestem już na stacji benzynowej i nagle.. cisza nie respią się kolejne fale zadanie się nie zalicza. Co robię źle? Dodam, że nie mam zaliczonych obrony dźwigów portowych pomimo tego, że wysłano mnie do tej drugiej miejscówki którą mam zaliczoną,.
@Ignachinio Miałem taki sam problem jeszcze w OP 2. Problemem był jeden z mutantów, u mnie chyba bibliotekarz, który schował się koło rurociągu obok dźwigów i przez niego zadania nie zaliczało. Jak go znalazłem i ubiłem to od razu wszystko poszło i zadanie na stacji zaliczone.
Podsumowując - musisz poszukać jakiegoś niedobitka przy dźwigach lub przy izumrudnoje tam gdzie pomagały btr-y. Coś musiało Ci umknąć.
Oki doki. Dzięki za pomoc ruszyło. Ale zawiodłem się. Ta ostatnia fala to jakiś mało śmieszny żart. BTR zrobiły całą robotę za mnie.
Gdzie jest ten durny cz75 bo dopiero teraz robię test pistoletowy i tylko jego mi brakuje a nigdzie nie widzę u handlarzy
Z tego co pamiętam to jest nagroda za jakiś quest od któregoś NPC-a.
Tu masz ciekawą stronkę: https://op-2.fandom.com/wiki/OP-2.2_chain_quests popatrz sobie według niej Kutwa sprzedaje.
Kutwa go sprzedaje. Wystarczy mu coś sprzedać i się pojawi w ofercie albo przeładować grę ![]()
gdzie w tej Księgarni w Wschodniej Prypeci jest ten schowek Łowcy? Ten do zadania z zabiciem Cienia Monolitu i jego embrionem. W schowku ma być info co dalej a ja znalazłem tylko jeden schowek za regałem. Pusty oczywiście
Kuźwa byłem bardzo blisko bo wlazłem na tą antenę xD
jak zdobęde PDA to co dalej? Bo mam tylko recepture na Monolitowca
Musisz mieć recepturę na cień monolitu, potem go tworzysz i zabijasz i zadanie zaliczone
Recepturę dostaniesz chyba przy queście na diamentowe czaszki