W związku z tym, że nie widać postępu ściągania, mam pytanie o przypuszczalny czas pobierania. Wiem, wiem, że to zależy od łącza, ale tak pi razy oko.
W związku z tym, że nie widać postępu ściągania, mam pytanie o przypuszczalny czas pobierania. Wiem, wiem, że to zależy od łącza, ale tak pi razy oko.
Na moim łączu (9Mb/s) 2h36s.
To na Wielkanoc bym w niego mógł dopiero zagrać .
Postęp pobierania jest pokazany na stronie mega jak ściągasz plik
To już nie istotne. Skoro cichy ze swoją szybkością pobierał prawie trzy godziny, to mnie doby braknie. A czytając o problemach jakie mają już grający, moja ochota na tego moda, jest bliska zeru. Pseudogigant to ja, uśmieszek to mod.
Najłatwiej to założyć konto na mega.nz, potem zainstalować megasync to jest dowlander mega i pobierasz co chcesz z maksymalną prędkością.
Witam
Potwierdzam powyższy wpis, tak właśnie zrobiłem i pobierało mi ok. 30min.
Pozdrawiam
Inny plus to możliwość synchronizacji kilku urządzeń na których mamy zainstalowany megasync. zawsze będziemy mieli dostęp do pobranych danych. Nie bać się aplikacji i pobierać z mega.nz.
Minus to to , że nie lubię instalować wszystkiego i wszędzie…
Nowa wersja polonizacji v.005 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.
Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć
Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike.
Dodałem najnowszą wersję polonizacji do pierwszego postu. Pamiętajcie, że zawiera ono również poprawki na minimapę i limit dialogów. Nie trzeba ich już instalować osobno
Wielkie dzięki za tego repacka, teraz mogę spóbować chyba najlepszej wersji NS, bez wstrzymywania się od testowania innych modów do SHoC i bez babrania się z tłumaczeniami z google translatora (serio, używanie tego do tłumaczeń powinno jest zbrodnią).
Dzięki ludziska, tak dawno mnie tutaj nie było..widzę,że ukochana Soljanka dalej żyje..ależ se pogram…dzięki Towarzysze.
Nowa wersja polonizacji v.006 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.
Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.
Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike.
Nowa wersja polonizacji v.007 do pobrania stąd. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.
Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.
Witam. Gdzie może być link do pobrania? W pierwszym poście widzę tylko link do spolszczenia. ![]()
Rzeczywiście, zaraz poprawię
Poprawione, dzięki za zgłoszenie ![]()
Po pierwsze witam wszystkich.
Wróciłem do STALKERa po długiej przerwie i natknąłem się na ten mod. @@Godlike dzięki za Twoją prace, dużo ułatwia. Mam jedno pytanie, zabijając mutanty nie mogę zabrać z nich części ciała. Kiedy chcę przenieść je do plecaka wracają do mutanta. Czy tylko u mnie jest takie cuś? Jak można to ewentualnie poprawić?
Pozdrawiam.
Trzeba mieć nóż wtedy dopiero można zbierać części mutantów,albo kupić albo otrzymać jako nagrodę za za zadanie.
Dzięki. Chyba pierwszy raz się z tym spotkałem. Ma to sens. ![]()