OP 2

Dziwna sprawa. Poczekam może ktoś znajdzie na to solucje. Przeinstaluje moda.

Grafika ci nie wyrabia i tyle.

Pierwsze słysze o spadaniu pod mape w Stalkerze

Pierwsze słysze o spadaniu pod mape w Stalkerze

Zdarzało się to w wielu modach ale na swoje życzenie, gdy wyszedłeś np. na Jantarze, tam gdzie za budynkami były słupy wysokiego napięcia. często tam kończyła się mapa i można było spaść by podziwiać świat Stalkera od dołu.

Dziwna sprawa. Poczekam może ktoś znajdzie na to solucje. Przeinstaluje moda.

O ile dobrze pamiętam to w Soli standard było tak samo , a i na pewno w SSoup - też. Oczywiście mówimy o drodze z Baru.

Tak wiadomo w każdej grze można wykorzystać tzw  “jump glitch” i wyjść po za teren, który wyznaczyli autorzy, i tam można spaść.

No ale żeby na środku mapy, to jest właśnie wina ulepszeń graficznych dla tego gównianego X-raya

W żadnym modzie mi się to nie zdarzyło.

1 polubienie

Grafika nie wyrabia? GTX 780 na pokładzie. Przeinstalowałem grę. Śmiiiga :slight_smile:

PS Misja z zaginionymi gaciami w młynie. Wie ktoś gdzie szukać? Gościu zgubił majty :stuck_out_tongue:

Szukaj na dole przy podajniku - czy jak to sie tam nazywa- są głęboko schowane.

1 polubienie

Zobacz tutaj

Sprawdzałem. Tam żeby wejść trzeba złożyć się jak żaba.

Da się tam ten plecak wziąć.

CTRL+Shift i stajesz w samym koniuszku, w rogu. Widać będzie kawałek plecaka.

Vložil jsem Tvůj anticheat.Musím potom ještě upravovat složku actor.ltx?Máš tam totiž skok na 37 a actor skáče nad stromy.

@‌Hobby

Do wersji “czystej” mój antyczit zawiera już spreparowany actor.ltx (używaliśmy go w testach żeby było szybciej biegać). Usuń go.

Tu masz oryginał -  actor.ltx (11.8 KB)

Jo díky.Já jsem ho upravil,ale někteří to by třeba neuměli a divili se co nadopovaný actor dovede.

Cześć. Pobrałem repacka, działa. Mam pytanie. Jako zagorzały zbieracz wszelkiego badziewia,bo 100 kałachów w plecaku zawsze może się przydać jak zmienić udżwig ? Standartowy sposób niedziała.

@de Vries

Tady máš.Doufám že bude stačit.Nevím ale jak je to z vypadáváním věcí z batohu.(ded moroz)

http://ulozto.cz/xLHmBWFt/gamedata-zip

Dzięki za plik, ale niestety nie działa. Nawet po zaczęciu nowej gry.

Nie no powinien działać. Actor.ltx modyfikujesz i system.ltx też.

Napisz mi na ile chcesz ten udźwig i na jakiej wersji grasz, czy czystej czy repack. Wieczorem coś ci zrobię

@de Vries

Tak ještě jednou:

http://ulozto.cz/xLHmBWFt/gamedata-zip