Gram na repacku,zmieniłem oba pliki i nic.
jakbyś mógł z 500kg
Gram na repacku,zmieniłem oba pliki i nic.
jakbyś mógł z 500kg
Dla mnie również proszę jeśli można o ten udźwig. 80kg to sporo ale Zona jest duuuża a ten GG coś wolno biega
Witam, potwierdzam zmiany udzwigu nie działają.W pliku system,brak sekcji udzwigu.Sam mod wymiata,zawsze miałem awersję do Solianki ale to jest Mistrzostwo.Proszę o ten udzwig,tak 500 będzie ok.Gram na repacku.Pozdrawiam
Macie mięczaki Poprawka na zwiększony udżwig do 500 kg do wersji OP-2 repack. Narzucić na gamedatę, potwierdzić zamianę plików. Jest jedno ale. Po wgraniu każdej nowej wersji polonizacji, a kolejna będzie prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, trzeba ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na taki sam z pobranej poprawki. Niestety, ten plik jest częścią spolszczenia i za każdą nową wersją będzie podmieniany na taki z oryginalnymi parametrami udźwigu.
Sorry, pomyliłem się z jednym plikiem, źle go umiejscowiłem w gamedacie. Tu macie właściwą poprawkę.
Zwikszony udwig.7z (5.97 KB)
A już myślałem że powiesz…wymagana nowa gra
5 raz z rzędu. To byłoby coś
Dziękuję.
PS Trafił mi się na agropromie egzoszkielet. jest mega. minus taki że jak odpale sprint to po chwili GG wywala język
Wgrałem…chyba działa. W Eq się nie zmienił udźwig. Mam 165kg. Ale chyba działa ![]()
PPS Szkoda że te fleszki nie działają
Ale to co trzeba to gra ma
Sorry, moja wina, tak to jest jak się coś robi na chybcika. Źle wsadziłem do gamedaty jeden plik. Tu macie nowa poprawkę, wszystkie zasady pozostają bez zmian.
Zwikszony udwig.7z (5.97 KB)
Nowa wersja polonizacji do pobrania stąd, lub z pierwszego postu. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację lub użyć przy nowej grze. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta, i miło byłoby gdyby ktoś się przełamał i przysłał w końcu jakiegoś screena z błędem. Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć
A ja się pytam czy ktoś może wrzucić pacza z fiksem 2.09 bo nie rozumiem rosyjskiego ni w ząb.
Zawsze możesz pobrać wersję repack jeśli sobie z czystą nie radzisz. Nawet bym polecał bo wtedy masz wszystko razem. Ta wersja jest dla bardziej zaawansowanych.
Wrzucę ci to na hosta, ale to potrwa. W końcu to ponad 500mb.
Kobal plik z spolszczenia ui_hud.dds podmienia teksturki huda co powoduje lekkie błędy graficzne. Typu latające paski staminy, pancerza i życia oraz minimapę wychodzącą za obramowanie. Wystarczy usunąć plik bo porównałem wersję z spolsczenia z modem i nic nie trzeba tam spolszczać. Sam sprawdź, ja mogę podesłać obrazki przed i po.
Obrazki http://imgur.com/K6ZhUu1,mGNKsxf
A ja się pytam czy ktoś może wrzucić pacza z fiksem 2.09 bo nie rozumiem rosyjskiego ni w ząb.
Tu możesz pobrać pliki patcha 2.09 i fiksa 2.
Kobal plik z spolszczenia ui_hud.dds podmienia teksturki huda co powoduje lekkie błędy graficzne. Typu latające paski staminy, pancerza i życia oraz minimapę wychodzącą za obramowanie. Wystarczy usunąć plik bo porównałem wersję z spolsczenia z modem i nic nie trzeba tam spolszczać. Sam sprawdź, ja mogę podesłać obrazki przed i po.
Zabawne, że mi nic nie lata i nic nie wychodzi poza obramowanie. I nikt inny się na to nie skarży. A na pewno dobrze przy instalacji podałeś rozdziałkę swojego monitora? Zresztą, problem rozwiązany, prawda? Wystarczy usunąć rzeczony plik. Zrób to i ciesz się grą. Jedyna zmiana w tym pliku to przetłumaczony napis PDA. I to jest ten sam plik, który działał w NS, w DMX w OOP i teraz w OP-2.
Gram kilka dni i bęc. Próbuje na agroprom i fatal wychodzi
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: …-2\stalker op-2\gamedata\scripts\bind_stalker.script:1244: bad argument #2 to ‘format’ (string expected, got no value)
stack trace:
Prawdopodobnie masz uszkodzony zapis. Cofnij się trochę do tyłu, wczytaj ze dwa zapisy wstecz i zobacz co będzie.
Nowa wersja polonizacji v.005 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.
Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć
Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike.
Witam.
Link do polonizacji v.005 nie działa!!! - pojawia się biała strona “Error 502”.
Pozdrawiam
To jakieś kłopoty u wujka google. Niby udało mi się pobrać, a na swoje konto loguję się bez problemu, ale faktycznie coś się wiesza. Na wszelki wypadek dodałem linka do One Drive w pierwszym poście. Można też pobrać stąd
Nowa wersja polonizacji v.006 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.
Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.
Obie wersje polonizacji zawierają patch na limit transakcji wymiennych z handlarzami i poprawkę wyświetlania minimapy autorstwa Godlike.
Nowa wersja polonizacji v.007 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.
Korzystającym z poprawki na zwiększenie udźwigu przypominam że po wgraniu nowej wersji polonizacji należy ręcznie podmienić plik drrr.script w katalogu gamedata / scripts na ten z poprawki na udźwig. Inaczej wasze plecaki mogą nagle wybuchnąć.
Nowa wersja polonizacji v.008 do pobrania stąd lub z linku w pierwszym poście. To wersja pełna. Można narzucić na starą polonizację i potwierdzić zamianę plików lub użyć przy nowej instalacji. W folderze są dwie wersje polonizacji. Pierwsza to wersja na czyste, nie modyfikowane OP-2. Druga jest na wersję repack od Godlike, z wyłączonym antyczitem. Przypominam, że to wciąż beta i ciągle czekam na screeny z błędami.