Opcjonalny wskaźnik

Opcjonalny wskaźnik do S.T.A.L.K.E.R.A. pasuje do każdej części ale zrobiony został na potrzeby TS2

Pakiet zawiera kilka alternatywnych kursorów dla gry…

kursory stalker by kpuc .7z

Instalacja.:

Info w pacce

hasło: stalkerteam

Duża rozdzielczość

Przyciemniona wersja oryginalnego kursora ze STALKERa zrobiona przez Ciebie, została dodana do polonizacji Tajnych ścieżek 2. Twój nick będzie zawarty, w związku z tym, w stopce instalatora wersji ostatecznej :smiley:

Nie mogę powiedzieć ze jestem autorem tego , zapożyczyłem i trochę dopieściłem :smiley: . Jeżeli się wam podoba i chcecie umieścić w spolszczeniu mogę wziąć standardowy i sam zmodyfikować wtedy będę mógł powiedzieć ze to jest moja 100% robota .

Ten co przerobiłeś z oryginalnego STALKERa jest OK. Jest w sam raz wielkościowo i tak jakoś wygląda “swojsko” :smiley:
Chyba, że zrobisz jeszcze jakiś taki kursor, który nas powali, wtedy na demokratycznej drodze głosowania zadecydujemy czy go dodamy do wersji ostatecznej :slight_smile:

Zrobiłem jeszcze parę wskaźników ale dodam tylko jeden giwera striełoka niestety bez animacji ponieważ była przy tych rozmiarach nieczytelna ;/
Do tego poprawiłem ten ciemny stockowy cursor był błąd animacji + będzie w 4 wersjach każda inna szybkość kółeczka;)
Link zaraz będzie zaktualizowany .
ps.
Acha niepotrzebnie tu pisałem te 4 rozmowy można przenieść od razu
(embedded content)

Mnie tam odpowiadał ten oryginalny i jestem, mocno zdegustowany tą zmianą w najnowszej polonizacji

Oryginalny niestety nie wzbudził entuzjazmu u znacznej liczby testerów, dlatego dokonałem podmianki. W wersji ostatecznej polonizacji będzie jeden z kursorów Kpuca z prawidłową animacją “kółka” :smiley: