Witam. Jestem w lokacji Opuszczony Szpital i nie wiem co dalej robić . Nagle pojawia się helikopter i nie wiem co dalej robić . Raz rozwaliłem helikopter i wyszło tylu ludzi , że nie miałem szans przeżyć , a drugi raz biegałem po całym tym szpitalu i próbowałem znaleźć jakieś przejście , ale nic nie znalazłem . Pomóżcie .
Powiedziałbym, że SGi na snajperke zrobione.
Broń NATO przerobiona na amunicje od ruskich i rządzisz chłopie. Chyba najlepiej zasuwa TRS.
Ja tam wszedłem bez apteczek i z bronią NATO to miałem problemy :/.
Apteczki? Przecież to opuszczony szpital, rozwalaj skrzynie, tam znajdziesz apteczki, a ja muszę się zabrać za CN, bo wg mnie najlepszy moment w grze to opuszczony szpital.
Eee ja zawsze trupków zbierałem mają amunicje do ruskich broni oraz tą do Vla (czy jak to się nazywa) i zawsze starczało bo miałem broń przerobioną na ruską amunicje.
A tak jeszcze jedna rzecz. Jak masz mało amunicji lub apteczek to radzę wrócić savem do Limańska i zakupić całe zapasy.
Jak rozwalisz helikopter to najlepiej się gdzieś ukryj Czyste Niebo i tak da sobie radę.
Nie prawda CN pojawi się dopiero kiedy zlikwidujesz pewną ilość przeciwników i będziesz stał w odpowiednim miejscy. Tj. w takim nie zadaszonym miejscu w którym na końcu za 2 górkami jest ckm, owszem Oni zlikwidują część wojska z ckmem włącznie ale nie zaczną jeżeli im nie pomożesz poza tym przeciwnicy cie zgniotą liczebnie jeżeli ich nie będziesz sukcesywnie likwidował.
Aha . Dzięki chłopaki zaraz będę grał to zrobię tak jak mówicie .
Jak rozwalisz helikopter to najlepiej się gdzieś ukryj Czyste Niebo i tak da sobie radę.
Helikopter można zniszczyć z każdej broni, więc jak Ci się skończyły RPG to wal z czego tylko masz.
Rozwalasz helikopter, pojawiają się ludzie musisz utrzymać się bodajże przez minutę i wpada bo szpitala Czyste Niebo i Ci pomaga. Nic nadzwyczajnego oprócz tego, że trzeba się uwijać dość dobrze.
Jak masz mało amunicji lub apteczek to radzę wrócić savem do Limańska i zakupić całe zapasy.
Hmm… ja w Limańsku nie spotkałem się z żadnym handlarzem. Po drugie gdzie można wogóle zdobyc RPG. ![]()
A tu zmyła handlarz jest jeden z wojaków CS przed wejściem do tego tunelu w ścianie ma patent sprzedawcy.
RPG chyba nigdzie nie kupisz jedynie znaleźć można ale z normalnych pukawek rozwalisz śmigłowiec.
Po drugie gdzie można wogóle zdobyc RPG.
RPG jest w schowku na magazynach wojskowych w bazie wojskowych gdzie jest ta antena przez którą nadajemy współrzędne zaginonym stalkerom(misja od leśnika).Schowek jest mniejwięcej na środku tej bazy-jest to skrzynia obok starego pojazdu opancerzonego.To jedyne miejsce w którym znalazłem RPG.Nie polecam go jednak bo jest strasznie ciężkie i nie nadaje sie do zony.