I jak, znalazłeś ten podkatalog z zapisami? Wstawiłeś screena z rozmowy. Ten screen musiałeś pobrać z podkatalogu który jest w tym samym katalogu co i podkatalog savegames z zapisami.
Jeśli usunąłeś zapisy do kosza, to napisz, nie będę czekał i usunę moda z kompa, robiąc miejsce na tę nową wersję.
Chyba zauważyłeś, że nie mam komunistycznych ciągotek i jak się coś stanie to nie szukam winnych tylko jak z tego wyjść a potem pamiętać czego nie robić.
A przy okazji pokazano miejsce, gdzie są dwa obok siebie. Na filmiku wziął od razu, ale miałem sytuacją, ze jednego najpierw musiałem “odturlać” kawałek dalej, aby spełnić warunek z opisu podbieraka.
Witam. Chciałem sobie pograć w tego moda ale ni chole…y nie mogę zainstalować bo " setup files are corrupted" . I to z każdej strony ściągałem. Zawsze to samo.
Mod ma samoinstalatoro rozpakowywacz. Na dole screena masz Setap_als. Klikasz w niego i pojawia się okno instalatora. Ponieważ zaurus napisał, że niewskazane jest stawianie moda na partycji systemowej, w instalatorze ( kolejne z okienek ) wybierasz dysk lub partycję niesystemową. Wystarczy tylko nazwa dysku. Instalator sam utworzy katalog o nazwie Last Stalker i w nim umieści moda, a na pulpicie ( jak mu pozwolisz ) zrobi ci ikonę. Do tak zainstalowanego dodajesz fiksy i spolszczenie. I gramy.
Mod ma zmieniony fsgame.ltx i robi zapisy w katalogu głównym moda w katalogu _appdata_ .
W głównym jest też na samym dole odinstalator moda.
W #1 jest opis w spojlerze, jak instalować i kilka innych informacji o nowinkach wprowadzonych przez a.
Bo na razie spolszczenia nie ma. Jeśli to widziałeś w moim poprzednim wpisie, to zaraz to usunąłem. Zasugerowałem się udzielaniem podpowiedzi przy innym modzie.
Spolszczenie jest robione, ale po informacji od zaurusa o przygotowywaniu lada dzień nowej wersji, robiący spolszczenie chyba poczeka.
Na Jantarze rozmawiam z wojskowymi po przyjściu gostka z szczurem według filmiku, drugi powinien pójśc po wojskowych stalkerów ale nic się nie dzieje. Jest to zadanie na znalezienie pojemnikow HSM.