Pieczara

Nie mogę odszukać wejścia do labiryntu,ktoś może pomóc?

Zejdź na dolny poziom pieczary..(górnik jest na górnym) ,ale uważaj na snorki i burery. Na pierwszym rozwidleniu dróg skieruj się w lewą stronę. Wyczyść teren i szukaj oświetlonego miejsca z przewróconymi wagonikami…trzeba wejść po pionowej ścianie za wagonikiem. GG trzyma się ściany i wchodzi na górę …tam zrób zapis i poszukaj wejścia, przy złym wyborze dalej wróci cie do tyłu , ale masz już zapis…powinieneś wybrać wąską okrągłą dziurę w ścianie…

Banalnie proste gdy się patrzy do góry,a nie pod nogi tak jak ja.
Bardzo dziękuje za pomoc.

Gdzie mam uwolnić tego jeńca z labiryntu w tej przeklętej pieczarze?
Nie mogę tam trafić.

W dziale Przewodnik po Soljance część druga w w wątku często zadawane pytania przy Pieczarze znajdziesz mapy Pieczary z zaznaczona droga do Labiryntu. Natomiast w samym Labiryncie jak popatrzysz w dół to zauważysz Monolitowców przy stalowych drzwiach.Tam jest jeniec.Po prostu idziesz w koło aż znajdziesz sie na odpowiednim poziomie.

korndddd, czytaj posty w dziale, temat był już poruszany dwukrotnie, odpowiem Ci jednak z wiadomych nam obu względów - bracie Wiślaku…
Więzień jest w pomieszczeniu przypominającym wieże w Labiryncie, trafisz bez problemu. Wejście do Labiryntu też znajdziesz, tu masz linki do poprzednich interesujących Cię postów;
http://www.stalkerteam.pl/Thread-Jak-wejść-do-Labiryntu
Na początku gry znalazłeś mapkę pieczary, postudiuj ją i w końcu trafisz. Screena teraz nie mam możliwości wrzucenia ale i tak nie wiele by ci pomógł, bo problemem z wejściem do Labiryntu jest jedynie dotarcie tymi ciemnymi tunelami Pieczary.