Tytuł moda: Первые Дни Зоны: Создание в Тумане Autor: Dreyyy Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 03.03.2018 r.
OPIS:
Spoiler
Stalker o imieniu Reporter wybrał się nad Mgliste Jezioro. Krążą wieści o tym, że znikają tam stalkerzy. Nasz główny bohater dociera do głównego kompleksu. Tutaj przy pomocy dokumentów ma zniszczyć “Stworzenie we mgle”.
Jak przejście na Dzicz w Nowym Arsenale nie zaskoczy to pewnie zerknę na to, wygląda że to taki krótszy modzik na jednej lokacji. jak trochę popchniesz rozgrywkę do przodu to napisz coś więcej.
Do #postu dodałem instalację - niestety na Polskiej podstawce nie pójdzie. Z innej beczki - - podeślij mi swój ostatni zapis z Arsenału na PW - zobaczę - może u mnie nie wywyala.
Podmiana tego pliku jest konieczna, ponieważ autor prawdopodobnie robił i testował moda na steamowskiej wersji gry. Jeśli ktoś ma taki Cień Czarnobyla PL w v 1.0006 i zechciałby dla sprawdzenia podrzucić plik XR_3DA, byłoby miło.
!!! z góry przepraszam ale nie kumam dalej jak się robi foldery/zakładki na większa ilość fotek/skrinów!!! Więc prośba o wstawienie tego w zakładkę do dyrekcji/administracji.
Cienie rus 10004 + pacz na 10006 - tez rus + mod + pacz 1.1, gra płynnie działa, odpaliła bez problemów.
Lądujemy na drodze na lokacji znanej wyjadaczom m.in. z Upadłej Gwiazdy, wyrzut psi - żółty ekran w polu widzenia, więc świńskim truchtem do chaty na prawo a tam 1 dokument nr 5 dot zagadki i fabuły moda.
Dokumenty(na razie mam nr 7 jako najwyższy) są po chatach, rurach, itd/itp na lokacji - to część fabuły/zadania głównego, u uczonych masa nowych kwestów, promieniowanie psi zanika po wejściu do laboratorium.