Witam
Wie ktoś gdzie znajdę takie pieski, rasy chart, w liczbie 10 sztuk na terenie Prypeci do zadania dla tego pomocnika bagiennego Felczara ? Przeszedłem całą Prypeć i nigdzie nie ma, a ogonów z nibypsów nie chce menda…
Pozdrawiam
Witam
Wie ktoś gdzie znajdę takie pieski, rasy chart, w liczbie 10 sztuk na terenie Prypeci do zadania dla tego pomocnika bagiennego Felczara ? Przeszedłem całą Prypeć i nigdzie nie ma, a ogonów z nibypsów nie chce menda…
Pozdrawiam
Najszybciej je złapiesz - zabić i pobrać ogon - na lokacji zwanej Martwe Miasto (Мертвый город), tam też było na nie zadanie od klienta ze starego Komitetu Partii.
p.s. mapa lokacji:
Tylko, że do martwego nie pójdę bo nie mam jak, chyba nie istnieje ścieżka żadna…
@sahar - Od 6 min masz grę w Prypeci. Zobacz gdzie psy znalazł gameplayer.
Problem w tym, że chyba nie znajduje ich wcale albo coś przeoczyłem. Nawet jeśli, to jest inna misja o wiele późniejsza po przejściu z Czarnobyla 1
@sahar - To pierwsze wejście z Martwego Miasta. Zaczynasz przecież od Merlina.
Ale pamiętam, że spawn mutantów zależy od godziny kiedy pojawiamy się w Prypeci. Musiałem cofnąć się do MM, tam przespać i dopiero do Prypeci.
Pierwsze zadanie w Prypeci po przejściu z Czarnobyla 1 (monolit ) to właśnie zdobycie ogonów lub dwóch “gwiazd wieczornych”.
EDIT : Nie wiem czy jest inne rozwiązanie, ale ja pieski znalazłem na Czarnobylu 2, a w liczbie 3 sztuk można znaleźć w Prypeci tam gdzie ostrzeliwują się najemnicy(wąskie wejście do Prypeci od strony kordonu). Więc wchodząc do Prypeci z Czarnobyla2 warto mieć minimum 7/8 ogonów.
Witam. Mam ten sam problem. Znalazłem 8 ogonów, z czego chyba ze 4 miałem zebrane tak na zapas przed misją u tego całego dupka… Przemierzyłem już chyba cały dostępny świat i nie mogę znaleźć ani pół więcej. Jestem w matni. Nie chce mi się cofać do M.M. i robić wszystkiego od nowa jako monolitowiec. Za to innych mutantów jest od zatrzęsienia. Mam już 7 macek pijawki, ogonów nibypsów byłoby ze 20 jakby tak wszystkie pozbierać, dzików całe stada ,tylko tego czego trzeba brakuje. O co tu chodzi, bo już tracę cierpliwość. Czyżby znowu jakiś idiota uznał że nie może być za łatwo?? Nawet tak głupim sposobem?? Czy istnieje jakieś wyjście z tej sytuacji? Nie ważne jaką metodą. Może jakiś odpowiedni wpis w odpowiednim pliku?..