Wykonuję zlecenie Sacharowa oznakowania mutantów…ale w Kordonie mam problem, a mianowicie pijawki, które chciałem oznakować, nie dają się…nie mogę trafić na taką pijawkę…wszystko to powoduje, że nie mogę zaliczyć questu i stoję w miejscu..można prosić o jakąś podpowiedź… :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Problem w tym że jest to jedyna pijawka, którą można oznaczyć by zadanie się zaliczyło…inne biegające po lokacji nie zaliczą zadania. Szukaj wszędzie gdzieś musi być ta jedyna pijawka. Nie dam ręki , ale chyba trafiłem na taką w pobliżu wejścia na Wysypisko.
Faktycznie z tym zadaniem zawsze jest problem. U mnie questowa pijawka pojawiała się na wysokości gospodarstwa po prawej stronie drogi. Natomiast pozostałe trzy atakowały w okolicy nasypu kolejowego.
Zaczekaj na atak jak się będzie zbliżała od przodu to wtedy wypal.
W moim przypadku kwestowa pijawka hasała sobie po lesie za bagnem, “urodziła” się dopiero po odnalezieniu schowka dla Kosti ( oba te zadania miałem aktywne). Niezły sajgon tam miałem. A tak na marginesie to nie sądzicie że tych kontrolerów i pseudogigantów w Zonie nie jest troszkę za dużo?? I to w dodatku w miejscach “ciasnych” gdzie nie ma walki na odległość. Poruszam to ponieważ sporo męczyłem się na Bagnach ze zmutowanym kontrolerem któremu pomagał zwykły tej rasy kolega i w ch*j zombie.
Kieł, piszesz o Soljance, a to temat o Tajnych Ścieżkach 2