No tak, ale jak chcę mieć jakąś fajną ścieżkę, z moich ulubionych piosenek, różnych wykonawców, to mam kupować ~20 płyt, każda po przynajmniej (!) 30zł? To wychodzi ok. 600zł, na jedną składankę. A ja, ściągam z dodatku do Firefoxa, “DownloadHelper’a”, z youtube, potem konwertuję do AVI/MP3…
Złodziejstwem jest tak samo posiadanie nielegalnych programów,nie tylko ściąganie gry z torrentów…ilu ludzi posiada legalny(specjalnie nie piszę oryginalny bo to niestety nie to samo)system:złodziejstwem jest też posiadanie plików mp3…panowie,nie ma takiego komputera w którym wszystko jest legalne i dostępne zgodnie z prawem,bo np. monitor z tunerem tv obliguje każdego użytkownika do opłacania abonamentu tv,ponieważ płaci się za odbiornik,a monitor z tunerem jest niczym innym tylko “zwykłym” telewizorem
Nic nie da , nic nie da . Da ,da,da jak śpiewali chłopcy z zachodu.
A poważnie, chętnie pogram z Wami.
To było do mnie ![]()
Pogramy, pogramy.
Właśnie dlatego o czym napisałeś warto o tym mówić . Ale proszę nie płoń , chcę jeszcze z
Tobą pograć na necie
.
Tak, wiem… mówiła mi już o tym “konkurencja”.
To chyba o mnie, nie? Oh, sorry, muszę się za to powiesić, spłonąć żywcem, muszą mnie zakneblować. Innego wyjścia nie ma. Nie wiem, po co mówić o tym jak najczęściej - to i tak nic nie da… Ja sam kiedyś byłem “piratem”, tzn. ściągałem gry z torrenta, ale się na szczęście opamiętałem. I nie wiem, po co ten temat ciągnąć dalej. ![]()
Chciałem trochę sprowokować Elvisa do wypowiedzi, ponieważ ucina wszelkie dyskusje na ten temat na forum. A uważam że powinno się o tym mówić i to jak najczęściej.
Wiele osób nie zdaje sobie sprawy , że źle czynią . Taki prosty przykład z naszego forum to temat solucji do Czystego Nieba.
Może zacznijmy od tego:
Czemu tak uważasz?
Mogą być i hasła , ale poważnie to chodzi mi o to, że ucinanie wszelkich dyskusji 'banem ’
to chowanie głowy w piasek.
Ale co? Jakieś hasła propagandowe?