Pliki z folderu config

Potrzebuję plików frakcji mianowicie:
w configs/ gameplay/character_nazwa_frakcji.xml
Szukałem i nie wiem jak je wyciągnąć z podstawki albo skąd je zdobyć

• jeszcze mały myk by te pliki były ze stalkera 1.5.10
    Bardzo was proszę o pomoc, bo chcę skończyć swą modyfikację i potrzebuje do jej skończenia tych oto plików

Musisz rozpakować całą grę, np. programem który załączyłem w temacie w dziele warsztat moddera :wink:
PS. W zasadzie ten program tworzy listę plików i nie musisz wszystkich wypakować, a tylko te co chcesz.
ps2. Post 8

1 polubienie

Czym próbowałeś wypakować?

Tym programem wypakowywałem ostatnio CS - http://www.sendspace.pl/file/3f938b2c5a6c41f6c16f518

1 polubienie

Ja próbowałem 7zip i Winrarem
Thx @smox i Kpuc
@edit
Nie mam pojęcia jak to zastosować
Program @Kpuc działa ale nie ma tego pliku co trzeba

Faktycznie nie widzę takich plików, sprawdziłem u siebie. Tom modyfikacje robisz z jakiegoś tutka ?

Zacząłem od gosuke_weapon_mod i dodaje do niego bronie itp. trochę tam się jeszcze pobawiłem by działało w Rozszerzonej fabule…

No i chciałem uzbroić resztę hołoty zony

Lecz do tego jest potrzebny plik character_desc_nazwa_frakcji.xml

Bo gdy zmieniam w character_desc_nazwa_poziomu.xml , to tu zmieniam ale ludzi takich jak np. Dowódca Wolności ( Ogółem postacie questowe )

Tutorial na którym bazuje:

http://forum.stalker…php?f=68&t=8700

A po każdej dodanej broni odpalałeś nową grę? Po każdej zmianie plików xxx.xml wymagana jest nowa gra to zastosowania zmian.

Tak ( po każdym nowej rzeczy ), i jak dopisywałem np. bizona w character_desc_marsh.xml , to miała go tylko 1 osoba na początku na wierzy ( z Czystego Nieba ),

może w Czystym Niebie jakoś inaczej dopisuje się bronie npc ?

Aktualnie nie mam CS na kompie, ale czy nie ma przypadkiem pliku .db o nazwie “config”?

Jest

Mogę ci dać mój cały wypakowany config

No i tam właśnie masz pliki które chciałeś

1 polubienie

No tak… według tego co pisałem to mam te pliki tylko…
Który z nich odpowiada za uzbrojenie npc ?
@edit
Ok chyba sobie już poradziłem
Jak coś to będę pisał