Polonizacja Tajnych ścieżek 2

Polonizacja do moda Tajne ścieżki 2

UWAGA !! ZALECAMY GRĘ NA WERSJI POLONIZACJI BEZ AUTOSAVE.

W postaci katalogu gamedata, który trzeba skopiować do katalogu głównego gry z zamianą plików.

link do pobrania:

[**TS2 PL + Fix 0.2 (FINAL) RS}**
TS2 PL + Fix 0.2 (FINAL) bez autosave [RS]

Wersja PL ma parę elementów, których dotychczas w patchach nie było…drobne poprawki graficzne i poprawione nieco zakończenie, które nawiązuje do początku SHOC…

Spolszczenie z Pobieralni forum…
Polonizacja Tajnych Ścieżek 2

Autorzy polonizacji moda (czyli trurl3 i ja) NIE WYRAŻAJĄ ZGODY na uploadowanie polonizacji na inne serwery i udostępnianie linku do pobierania na innym forum niż stalkerteam.pl.

A teraz, na koniec mały poradnik jak usunąć autosave dla tych, którzy są w trakcie gry

1. Po zainstalowaniu moda i polonizacji zrobić co następuje:
  • pobrać z poniższego linku i podmienić plik w stosownym folderze

link:http://rapidshare.com/files/457228044/gamedata.zip

• usunąć z folderu “scripts” plik o nazwie “u3_utils.script”
  1. I można już grać bez autosave

Pytania i uwagi proszę kierować do tematu…
Spolszczenie TS 2

UWAGI KOŃCOWE..
Polonizacja stanowczo nie zalecana dla użytkowników… djcycu i czereśniaczek ze stalker.pl…, jako że wykonana przez stalkerteam.pl może ich przyprawić o udar mózgu, ból brzucha i nerwicę ogólną… a tego im nie życzymy.

6 polubień

nie moge pobrac spolszczenia wyskakuje mi jakas strona na telefon probowałem kilkakrotnie i nic

Mam ten plik , do udostępnienia wymagana jest zgoda autorów . Mogę go udostępnić tylko na czas twojego pobierania .

Wrzucę za chwilę nowy link. Na przyszłość w przypadku takich problemów proszę o informację na PMa.

Przyjąłem do wiadomości i ścisłego stosowania .

1 polubienie

Link zaktualizowany. Daj znać czy to dobry plik na PMa. Taki metoda raportowania problemów przyspieszy jego rozwiązanie bo problem na pewno dotrze do mnie. Nie zawsze przeglądam każdy post.