Polonizacja Zewu Monolitu FULL PL z 18.10.10

Kolejna wersja polonizacji moda do Soc o nazwie Nowy Scenariusz 5 - Zew Monolitu

Polonizacja Zew Monolitu

Rozpakowany folder /gamedata kopiujemy do katalogu głównego gry podstawowej Cień Czarnobyla w wersji v1.004. Gra ‘gotowa do spożycia’

Przyjemnej gry. Prosimy o zgłaszanie błędów w temacie “Błędy w polonizacji”.

Jest to wersja FULL PL. oznacza to, że spolszczenie zawiera…mod, patche i polonizację. Nie pobieramy moda w wersji RUS.

Jaka jest wielkość pliku bo pobrałem 4141kb. To prawidłowy rozmiar czy zaczynają się znów problemy?

To na pewno nie jest OK. Przy wstawainu archiwum miało ponad 250 MB. Ale Portals jest juz niedostepny. Trzeba poczekac do jutra
EDYCJA/// Już jest poprawione. Teraz jest właściwa wielkość pliku.

Napisałeś ze ponad 250 mb? Mam propozycje wrzucić to na jakiś niezależny dowlanding np wyślito, albo przeklej bo z dowlandem portalu ostnimi czasami dzieją się dziwne rzeczy.
Spróbowałem i pobrało 4151kb a tam gdzie powinna być podana wielkość pliku jest 0!

Nie zniechęcaj się, spróbuj teraz :slightly_smiling_face:

Mi plik zajoł 252mb

I tak powinno być

czernobyl10 - spróbuj jeszcze raz

To jest caly mod ze zintegrowanym spolszczeniem, jak dobrze rozumiem. To samo dotyczy spolszczenia tajnych ścieżek?
Już wszystko jasne, dzięki za wyjaśnienie. Wiem gdzie tkwi przyczyna blędu podczas pobierania, opanowana sytuacja.

Tak. Dlatego jest określenie FULL PL. Każe z tych spolszczeń jest od razu gotowym do działania modem

siema. Prosze o wrzucenie samego spolszczenia bez modu, sciagałem sam mod 3,5 godziny i nie chce mi sie znowui go sciagać, prosze o samo spolszczenie…

//malakas

jeżeli potrzebujesz czystego spolszczenia napisz PW do autora, może posiada taką wersje i będzie w stanie ją udostępnić

Witam, znów jest coś nie tak w pobieralni, mod waży 296 mb, a od transferu odbiera tylko 198 mb…

Zgadza się.

Dziękuję za informację.
Radioaktywny + 1 GB;
cichy + 500 MB.

Link wygasł. Czy ma ktoś spolszczenie na dysku?

Odpuść sobie tą wersję i graj w ostateczną wersję tego moda czyli Tajne Ścieżki 2 Update Final. Po kiego masz się denerwować

1 Like

Dzięki. Spróbuję pobrać.