Pomysły na nową aktualizację

Uważam, że warto pomyśleć nad nową aktualizacją strony. W każdym razie mam parę pomysłów.

Może zacznijmy od logo forum oraz tła. Wiem, że są wśród nas osoby, które nie za bardzo chcą się z nim rozstawać. Więc może warto pójść inną drogą ?

@portals Czy byłaby możliwość wykorzystania motywów strony ? W skrócie: Dać do wyboru dwa motywy - z aktualnym wyglądem strony i zupełnie nowy, zawierający inne logo oraz tło strony. @Szczepan9205 podsunął mi taki pomysł i według mnie to strzał w dziesiątkę, bo każdy będzie zadowolony.

Przypominam, że @Anton_Gorodecki kiedyś zaproponował takie banery zawierające logo:

Spoiler

Nowsze:

Dodam jeszcze propozycje od @Suseł:

Spoiler

Tło też musi być odpowiednie. Najlepiej jakiś ładny widoczek:

Spoiler

Jednak najpierw trzeba poczekać na @portals i dowiemy się, czy jest to w ogóle możliwe.

A teraz druga sprawa. Dźwięk PDA ze stalkera jako przychodząca PW na forum. Da się coś takiego zrobić :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Ja również podsunąłbym pomysł.

Od aktualizacji z tymi tytułami, trochę mnie jedna rzecz kuje w oczy. Chodzi o taką “przerwę” czy też puste miejsce po prostu, pomiędzy rangą a liczbą odpowiedzi. Moim zdaniem schludniej wyglądałoby to w taki sposób.

Było już to poruszane w innym temacie, ale najprawdopodobniej nic się nie da z tym zrobić. Jednak może jest jakaś nadzieja -  bardziej zna się na takich rzeczach. 

A dodacie znowu żeby pokazywało na jakim temacie siedzi użytkownik?

1 polubienie

: Wydaje mi się że ta opcja powinna dalej być. Sprawdzę.

: Tutaj jak pisałem do się pomyliłem i faktycznie coś jest nie tak w tym miejscu. Postaram się to poprawić.

Nie ma pokazywania jaki temat ogląda forumowicz. Jest okno z mini profilem. Tu przy SB jest ono m.z. zbędne.