Specjalnie dla Was, wysłałem kod i ściągnąłem poradnik z GryOnline.pl.
Do sytuacji z tym poradnikiem przyrównałbym takie coś:
- Ktoś kupuje grę na przykład za 100 złotych i okazuje się ona być totalnym gniotem (takim, że później nawet na allegro nie chcą jej odkupić, itd…, po prostu dno - jest dużo takich gier).
- Okazuje się, że następny tytuł producenta w/w gry jest przebojem i też kosztuje 100 zł.. więc Ktoś ściąga grę z torrentów i oto mamy szczęśliwe zakończenie - rachunki wyrównane i sprawiedliwości stało się zadość.
To się nazywa krojenie krojącego i ja jestem za oni sobie dość już nabili kieszenie pieniędzmi naiwnych ludzików. Wszystko zależy od twojego sumienia jeżeli uważasz, że to jest nieładnie, niezgodne z prawem i tym podobne to nie ściągaj. Nie bierz udziału to nie będziesz powiązany o współudział.
Sam Albert dałeś kiedyś linki z poradnikami GOL na tym forum, które zresztą i tak usunąłem. Poza tym GOL sprzedaje różne rzeczy, które są darmowe na stronie producenta, tak więc jesteśmy kwita.
No ale chyba mam do niego prawa, bo go kupiłem, tak samo kiedyś z grą, nie…?
A pomyslales, czy robisz to legalnie? Jesli poradnik jest platny to nie po to zeby go sciagnac i rozdawac za free.