Powrót do Martwego Miasta

Witam wszystkich.
Mam ogromny problem z przejściem Limańsk → Martwe Miasto. Pomimo iż jest ono wyraźnie zaznaczone na mapie w PDA, to w żaden sposób nie mogę się do niego dostać. Proszę o poradę/pomoc.

Jeżeli chodzi ci o przejście w budynku z karabinami maszynowymi to ono otwiera się tylko raz.Później jest nieaktywne.Do budynku wracasz tylko po swój sprzęt zostawiony w sejfie Rozumiem że próbujesz wrócić do Martwego Miasta po wykonaniu zadania Normana.Najlepiej skorzystać wtedy z przejścia na ATP

Dokładnie o to mi chodziło. kobal, wielkie dzięki, bo po spędzeniu paru godzin w Limańsku zaczynałem się denerwować, a wystarczyło tylko “szerzej” spojrzeć na mapę :wink:

Tak jak pisał Kobal..jeżeli wydostałeś się z miasta to powinieneś odszukać schowek Normana na Agropromie i włączyć wszystkie przejścia Martwego Miasta. Dalej to wycieczka na ATP i jesteś na miejscu…

Dodam tylko, że to przejście z Limańska do MM jest w niedostępnej strefie-błąd.

Ze swej strony dodam, że też wpadłem w tą “pułapkę” z przejściami Limańsk - MM i też próbowałem dostać się do zaznaczonego w Limańsku przejścia.
To się nie da i tylko kwest Normana pozwala powrócić do MM poprzez przejście na ATP :wink: