Bardzo , bardzo dziękuję, znalazłem. A to ile się namęczyłem aby sprawdzić te dwie jamy koło czołgu to moje, sam sobie się dziwię, że wytrzymałem nerwowo, pozdrawiam.
Może już ta sprawa była już podejmowana, ale spytam:
Czy tylko ja nie mogę odblokować perka “Zwolennik”, mimo posiadania odpowiedniego levelu i punktów rozwoju? Przycisk “odblokuj” jest jakby wyblakły.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Ów “perk” jest nieaktywny, gdyż tak sobie to wymyślili twórcy LR.
Co nie oznacza oczywiście, że nie można spróbować go odblokować🙂 (nie mówię tutaj bynajmniej o grzebaniu w skryptach). Niestety nie wiem czy to w ogóle możliwe i jak to zrobić.
Powracam z dwoma pytankami:
1) Gdzie znajdę drugą część raportu z Mrocznego Laboratorium? Jedną znalazłem w pokoju z jakimiś “fotelami”. Jestem tam już 3 raz i coraz mniej mi się chce szukać tych dokumentów. Za czwartym razem znalazłem.
2) Bandyci mają jakiś story/quest line?
Przypomniało mi się kolejne pytanie - czy inni stalkerzy mogą grzebać w schowkach? Miałem jeden jako nagrodę za zadanie, był na Wysypisku na starym posterunku Powinności prowadzącym do Baru i teraz nie wiem czy to na innym zapisie było czy coś ale już go tam nie ma. Z drugiej strony jak zrobiłem w tym samym miejscu swój własny schowek z niepotrzebnymi rzeczami (przed wyruszeniem do Doliny Cieni) to nic mi z niego nie zginęło. Podobnie ze schowkiem koło medyka na Agropromie w obecnej bazie Czystego Nieba.
Nie, inni stalkerzy nie mogą grzebać w schowkach, przynajmniej ja się z tym nie spotkałem.
Witam, jestem na Generatorach i mam wejść do laboratorium, problem w tym, że nie znam kodu do drzwi. W barze nie mam żadnej opcji na odszyfrowanie PDA, jak zdobyć kod?
@bolo Kod to 26041986
2 godziny temu, bolo napisał:
Witam, jestem na Generatorach i mam wejść do laboratorium, problem w tym, że nie znam kodu do drzwi.
W jednym z laboratoriów jest do znalezienia dokumentacja, w której znajduje się ów kod. Musiałeś po prostu ją przeoczyć.
Dodano: lab X8:
Jak pamiętam, to ten kod mamy od samego początku w PDA. Jest na samym początku rozmowa albo sms i w nim kod, przeniesiony do PDA, w którejś z zakładek.
Ktoś wie gdzie znajdę ekipę Miszy Złodzieja? (kampania Czystego Nieba)
O ile dobrze pamiętam siedzi z kumplami w obozowisku znajdującym się na północnych Bagnach, nieopodal wagonów.
Sprawdzałeś tam? Może po prostu gdzieś poszli😛?
Nie było ich tam, poszukam po całych Bagnach.
Powtórzę pytanie bo nikt nie odpowiedział, a na pewno ktoś zna odpowiedź. Czy Bandyci mają swój własny story/quest line?
Bandyci nie posiadają swoich zadań fabularnych. Ma się to zmienić w wersji 1.0 moda.
Ktoś wie gdzie konkretnie znajdują się zaginieni zwiadowcy Czystego Nieba w Rudym Lesie?
Rozumiem, że nie sprawdzałeś w tunelu znajdującym się nieopodal mostu w Rudym Lesie i nieopodal mostu przy wraku ciężarówki?
Tunel przy moście do miasteczka sprawdziłem - znalazłem notatkę (i chyba PDA). A ten drugi to ten, co prowadzi do obozowiska z pseudogigantem? Tam nic nie znalazłem.
Ok, już wykonałem to zadanie.
@Revter - No to uzupełnij swoją wypowiedź, zdradzając tajemnicę gdzie byli. Przyda się innym. “Tajemnicę” możesz wstawić do spojlera, aby nie psuć zabawy tym co wolą sami szukać.
Dobrze, @kondotier. Uprzedzam, że nie u wszystkich musi działać.
Spoiler
Po znalezieniu notatki i PDA oraz dalszych poszukiwaniach, które okazały się bezowocne udałem się do Wiedrowa, żeby zakończyć zadanie i tak też się stało (chociaż i tak byłem co do tego sceptycznie nastawiony, więc mnie to zaskoczyło). Najprawdopodobniej jest to błąd.
Jestem w sumie ciekaw, jak to zadanie wygląda przeprowadzone prawidłowo.