Witam, mam taki problem, otóż stoje przed warlabem i mam misje “poznaj kod z dokumentów”, po wpisaniu kodu nic się nie dzieje. Drzwi dalej są zamknięte.
Odwiedziłem wszystkie labolatoria, zebrałem wszystkie dokumenty.
Czy istnieje jakiś inny sposób żeby otworzyć te cholerne drzwi ?
pamietajcie jak gracie grzechem nie strzelamy do mutantów bo sa do nas neutralnie nastawione. Poza tuszkanami,burerami i kontrolerami jeżeli za blisko podejdziemy to nam hp schodzi
Więc jestem zainteresowany pobraniem i zagraniem w tego moda, ale jak na razie próbuje pobrać wersja 8.0 z torrenta i nic się nie dzieje (próbuje się łączyć z peerem). Czy już są tematy poświęcone jak teraz na rok 2020 pobrać tego moda i spolszczenie? Byłbym bardzo wdzięczny za udzielenie informacji.
Патч 0.9.2 для мода ‘Legend Returns‘ на Гугл-диске, устанавливается на игру версии 0.9.1.
Оригинальная игра ‘Call of Chernobyl‘ 1.4.22, её необходимо установить заранее, затем ставим мод и патч.
Скачать торрент мода ‘Legend Returns‘ 0.9.2 с Гугл-диска с интегрированной игрой «Call of Chernobyl» — версия 1.4.22. Устанавливается без танцев с бубном.
Некоторые проблемы после установки игры: иногда следует удалить файл user.ltx и папку shaders_cache для нормального запуска мода. Перед новой игрой в настройках мода обязательно сбрасываем погоду и освещение на заводские настройки.
@sewerus666 Pochwała za chęć przetłumaczenia, ale jako doświadczony w tłumaczeniach, muszę Cię uprzedzić, że z tłumaczeń translatorowych przy tłumaczeniu modów wychodzi bełkot. Język, nazewnictwo, nowomowa w modach nie mają odpowiednika w “magazynach” translatorów.
No i takie pytanie. Masz już jakieś doświadczenie w tłumaczeniach?
I dlaczego chcesz tłumaczyć translatorem, skoro tłumaczenie moda możesz pobrać z naszej pobieralni. Odsyłacz masz w #1 przy odsyłaczach na pobieranie.
@kondotier Zaszło drobne nieporozumienie, chciałem tłumaczyć sobie translatorem to co jest napisane na rosyjskiej stronie, zwłaszcza instrukcje instalacji i z czym to się je.
Zgadzam się, że w tłumaczeniach translatorem większych ilości tekstu wychodzi bełkot, bo trudno nawet czasem wyłapać kontekst, jednak czasem ratuje , niezapomniane doświedczenia jak grając w “Enderal: Forgotten Stories” używałem translatora aby tłumaczyć opisy questów skanując tekst z ekranu używając do tego komórki i google translare
Co do tego że spolszczenie jest podpięte w #1, tak zamierzałem zrobić, ściągnąć repack’a od braci Rosjan dodać path’e i potraktować spolszczeniem.
Zastanawiałem się głównie nad tym co napisałem (cytat poniżej), bo biegły w mieszaniu plikami byłem mając lat 16, a to było daaaaaaaawno i strasznie zardzewiałem.
19 godzin temu, sewerus666 napisał:
ten repack jest w wersji 0.9.2 dla CoC 1.4.22 wychodzi na to że wystarczy to pobrać, zainstalować wg instrukcji i dorzucić spolszczenie
powinno śmigać
no chyba że to nie jest tak proste, jak sądzę
bo pewny do końca nie jestem, ponieważ @vidkunsen uraczył mnie chyba wszystkimi dostępnymi linkami do ściągnięcia RLR 0.9.2. za co należałoby dać mu konia z rzędem
Pierwszy link to µTorrent jest ok, jak ktoś używa.
@Master730 o ja cierpiędolę, całe lata nie słyszałem o torrentach, a kiedyś darło się masę rzeczy, µTorrent’a kiedyś używałem ale krótko, pamiętam że eMule rządził długo go używałem, potem był BitComet, którego zresztą teraz używam bo to był ostatni program do torrentów jaki pamiętałem
@tom3kb no to teraz już więcej rozumiem, dzięki za przetłumaczenie z “naszego” na polski
@vidkunsen dzięki, zasysa, powoli ale jednak, okazało się nawet że pamiętam login i hasło do BitComet’a wręcz nieprawdopodobne.