За Гранью Реальности (Poza rzeczywistością)

Здравствуй @Redix . Будут новые справки?

Witaj @Redix . Będą nowe informacje?

1 polubienie

9 часов назад, kondotier сказал:

Здравствуй @Redix . Будут новые справки?

Witaj @Redix . Będą nowe informacje?

Приветствую. Да, я готовлю большую сводку новостей в ближайшее время. Возможно будет в формате видео.

Pozdrowić. Tak, wkrótce przygotowuję Duże podsumowanie wiadomości. Może być w formacie wideo.

3 polubienia

@Redix Привет! Как дела? Cześć! Jak postępy?

W dniu 19.12.2022 o 12:14, kondotier napisał(a):

Привет! Всё отлично, сейчас занят созданием сюжета. На этой неделе я постараюсь показать последние новости, если всё получится.

Cześć! Wszystko w porządku, teraz zajęty tworzeniem fabuły. W tym tygodniu postaram się pokazać najnowsze wiadomości, jeśli wszystko się ułoży.

W dniu 19.12.2022 o 12:14, kondotier napisał(a):

Вот несколько скриншотов, чтобы не скучать :slightly_smiling_face:

Oto kilka zrzutów ekranu, aby się nie nudzić :slightly_smiling_face:

6 polubień

8 polubień

Приветствую, друзья! Что-ж, прежде всего, поздравляю всех с наступающим или уже наступившим Новым Годом. Этот год, как собственно и предыдущие, выдался тяжелым. Благодарю всех кто поддерживал модификацию в этом году, появляется мотивация продолжать работу. Продвинулся в этом году я действительно немало, сейчас уже имеется играбельная платформа, на которой можно продолжать работу над сюжетом. Ну и в честь этого всего - предлагаю взглянуть на геймплейные отрывки с локации «Чёрное Озеро». Я всё-таки успел сегодня всё отснять и смонтировать, хотя время поджимало. Всем счастья, удачи, и пусть никто не уйдёт обиженным!

Pozdrowienia, przyjaciele! Cóż, przede wszystkim gratuluję wszystkim nadchodzącego lub już nadchodzącego Nowego Roku. Ten rok, podobnie jak poprzednie, był trudny. Dziękuję wszystkim, którzy poparli tegoroczną modyfikację, pojawia się motywacja do kontynuowania pracy. W tym roku bardzo się rozwinąłem, teraz jest już grywalna platforma, na której możesz kontynuować pracę nad fabułą. Cóż, na cześć tego wszystkiego-proponuję spojrzeć na fragmenty rozgrywki z lokalizacji “Czarne jezioro”. Mimo wszystko udało mi się dzisiaj wszystko sfilmować i zamontować, chociaż czas się kończył. Powodzenia wszystkim, powodzenia i niech nikt nie odejdzie obrażony!

7 polubień

@Redix С Новым годом!
Спасибо за ролик, по моему выглядит очень здорово и атмосферно (да и озвучка Профа всегда классная :thinking:).
Удачи в разработке :grin:

Tłumaczenie: Szczęśliwego Nowego roku!
Dzięki za filmik, wg mnie wygląda naprawdę świetnie i klimatycznie (no i voice-over od Profa zawsze na propsie :thinking:).
Powodzenia w rozwoju moda :grin:

2 polubienia

@Meta
С Новым Годом! Спасибо за поддержку.

Szczęśliwego Nowego Roku! Dziękuję za wsparcie.

1 polubienie

Теперь у нас есть свой дискорд сервер!

Teraz mamy własny serwer Discord!
do komunikacji w języku polskim istnieje osobny kanał
https://discord.gg/AxkMXqcbqJ

2 polubienia

Nowe położenie detektorów w dłoniach gracza.

Spoiler

2 polubienia

Nowy raport z rozwoju moda.

Prolog fabuły jest już gotowy i rozpoczęły się prace nad pierwszym rozdziałem głównej historii. Będzie ona miała miejsce na terytorium osiedla miejskiego (ПГТ), które możemy zobaczyć na zrzutach.

Jednocześnie dodawane są nowe modele NPC. Wiadomo również, że mod będzie oparty na najnowszych wersjach STCoP Weapon Pack 3.5.

Źródło: [KLIK]

4 polubienia
3 polubienia

[https://vk.com/mfs\_studio?w=wall-54960260\_6423

:grinning_face:](https://vk.com/mfs_studio?w=wall-54960260_6423)

3 polubienia

@Redix Как то так? С надетыми штанами?

T. Jak to tak? Z ubranymi portkami?

@kondotier
Есть, не снимая противогаз, ходить в туалет, не снимая штаны. Всё по канону!

Jeść bez zdejmowania maski gazowej, chodzić do toalety bez zdejmowania spodni. Wszystko zgodnie z kanonem!

2 polubienia

@Redix Но я только шутил. Это не первая такая сценка в разных модах.

T: Ale ja tylko żartowałem. To nie pierwsza taka scenka w różnych modach.

1 polubienie

Najnowszy obrazek z moda.

2 polubienia

Mała aktualizacja:

03.05.2023

Do projektu dołączył Feliks Letow w roli designera. Jest m.in. autorem nowego watermarka na zrzutach:

17.06.2023

Kolejne “posiłki” - na pokładzie pojawił się Lich Lichador w roli scenarzysty. Trwają aktywne prace nad fabułą, a premiera moda jest tuż za rogiem, być może nawet będzie w sierpniu ?smile_00147?

20.06.2023

:grin:

Spoiler

https://vk.com/video_ext.php?oid=-215290861&id=456239022&hash=3650b4fbb3a623a6&hd=2

3 polubienia

Nowe obrazki.

2 polubienia

Nowe screeny ukazujące postęp prac nad lokacjami.

Spoiler

2 polubienia