Tam gdzie w Czsytym Niebie trzeba wykonać misję dla żołnierza z pod mostu w kordonie ![]()
Panowie, jeżeli nie stanowi to dla Was problemu, to napiszcie czy też znaleźliście antidotum w tym odludnym tunelu.
Zawsze w tym samym miejscu są dwa antidotum na wirusa x.Jedno w magazynie bandytów i drugie w pomieszczeniu z lodówką w x18.Po za tym jest jakiś losowy spawn.Ja na przykłąd znalazłem w schowku w pomieszczeniu z klatkami jeszcze jedno.Ale nie ma co na to liczyć w czasie gry.Jak znalazłeś to twoje ale pamiętaj że będą ci potrzebne dwa i lepiej nie licz na znajdżki.Wiem co mówie przechodziłem Priboia trzy razy.
Teraz musze się wrócić z czerwonego lasu bo zapomniałem zdobyć kody, coraz bardziej mnie zaskakuje ten mod ale jest ciekawy i wciągający.
Czy ja wiem.. mnie jakoś się znudziło tam przy końcówce, gdy trzeba było się wracać z samego centrum zony do laboratorium x18 po papiery. Fabuła moda jest bardzo prosta.. chodzisz i zbierasz różne dokumenty które są rozsiane po całej strefie, mogli dać więcej zadań pobocznych. Tak czy siak, to pierwszy mod i jedyny w dodatku który zmienił całkowicie fabułę ?
Mi się podoba i zmusza do myślenia i kombinowania a co najważniejsze jest stabilny.
Pamiętam że miałem jednego buga i to spowodowanego spolszczeniem. Poza tym to żadnych bugów.
Kolejne zmagania w Prypeci, mało amunicji, pełno mutantów i ukrytego monolitu, chce dostać się do hotelu ale po drodze sporo ciężkiej walki, wczytanie sejwa i do przodu, poziom trudności wysoki.
Możecie podpowie mi ktoś jak dostać się do hotelu, frontalny szturm kończy się klapą, monolitowcy i mutanty są wszędzie, powoli do przodu i załatwiają mnie w budynku, jakieś porady?
[warnbox]Już 2 raz. Ostrzeżenie. - DDino[/warnbox]
Prypeć to istny horror pełno zombiaków,himer,kontrolerów,burerów i pomniejszego mutanctwa, załatwiam monolitian ale powiem cały czas palec na spuście i ogień ciągły.
Dobra zaczynam z tym zabawę
Pobieram !
EDIT:////
Macie jakiś inny upload ? Pobiera mi się 20 kb/s … Masakra.
Wejdź na strone dezowave tam pobierzesz bezproblemowo ewentualnie stalkerfiles.
Już mam. Jeśli malakas to mistrz Soly a kobal to mistrz zewu monolitu to ja się piorę za priboya ![]()
Rychło w czas Dino
Ja Priboia przeszedłem cztery razy ![]()
To mój ulubiony mod, nie należy do najłatwiejszych i ma elementy logiki.
No to po zabawie mam
Pogram sobie od dla siebie.
Warto zagrać, wykonywać misje poboczne i zbierać kase na dodatkowe bronie i pancerze, w barze u Donreby naprawiasz broń i pancerze, warto mieć noktowizor pozwala widzieć gdzie są anomalje, przyda się w tunelu na wysypisku.
Znajduję się aktualnie w sali z monpliciarzami którzy w transie siedzą wokół ogniska, gdzie mam znaleźć windę z dokumentami w plecaku, która to winda, w którą stronę mam iść bo już się trochę pogubiłem.Byłem już przy jednej windzie ale tam nic nie było. Proszę o pomoc.
Przecież jest poradnik http://www.stalkerteam.pl/topic/542-poradnik-do-priboi-story/ . Plecak jest w szybie windy w budynku Gastronomu tego po prawej patrząc na stadion.Notabene w Gastronomie po lewej też jest plecak tylko nie w windzie
Wiem że jest poradnik, zaglądałem tam. Byłem przy jednej windzie ale nie było tam plecaka, jest jeszcze jakaś winda w budynku Gastronomu i o tą winde chodzi?
Musisz iść do tego Gastronomu
I zeskoczyć do tego szybu windy
Jak nie ma plecaka to masz buga , ale nie słyszałem specjalnie by w Priboiu coś ginęło
Teraz jestem w sali z monolitem to ten Gastronom?
Nie to nie jest Gastronom .Gastronom to budynek na którym pisze GASTRONOM . Ty zapewne jesteś w domu Pioniera na środku mapy.Masz iść na prawą stronę mapy , masz przecież zaznaczoną pozycję Priboia przy plecaku na załączonej mapce , sorry ale prościej już ci nie umiem wytłumaczyć