A to już kapuję - ja chwilowo wyczyściłem bazę Wolności w Magazynach i to co tam ustrzeliłem to mnie zatkało - znalezisko w wiosce też było przerażające (ale ciekawe).
To trza iśc dalej - chwilowo zwiedziłem X16 i 18 (Jantar i Dolina) i mam w apteczce zawsze jedno antidotum bo raz już musiałem go użyć więc zawsze trzymam jedno przy sobie.
Dzięki ![]()
Zdjęcie pokazuje jakieś szafki,
Z tego co pamiętam to teraz tam nie wejdziesz ,dopiero w drugiej misji zdobędziesz albo kod,albo pendriva który je otworzy,a dokumenty są po prawej stronie tam gdzie w oryginale leżał zabity najemnik zaraz przy wejściu,natomiast żeby one się tam znalazły i żebyś je znalazł musisz kontynuować misję dalej-albo w czerwonym lesie ,albo w w lokacji radar i x10 znajdziesz kod do drzwi(antidotum!!!).Sorka za nieprecyzyjną odpowiedź,ale grałem co najmniej pół roku temu i to pod rząd w obie wersje(1.0 i 1.1) a tam rozlokowanie dokumentów jest całkowicie odmienne,stąd też moja niepamięć
Jakiego demona? Ja poszedlem do doliny mroku i ogarnolem sobie ak z granatnikiem i pancerz monlitu.
Najpierw do Demona: nie wiem jaką masz wersję gry, mała porada, instaluj Mod ,fix, ewewntualnie spolszczenie z tawerny, linki podali koledzy, czytaj w temacie.
Albert, ja też dopiero jestem w Kordonie, Windmaker, trochę dalej, grajmy i wymieniajmy się zdobyczami ![]()
Jest lepiej niz myslalem :mrgreen: szczegolnie spodobalo mi sie nowe intro. Wykonalem pierwsze zadanie tylko ze co teraz? Pomozcie!
Z tego co widzę to fajny mod, już prawie skończyłem grę, potem przetestuje ten mod
No dobra to sprawdzam. ![]()
Wczoraj Oblivion zakończyłem. Dziś odpaliłem Priboi i uważam , że jest lepszy.
Kurde zescie mnie zachecili i sobie wlasnie sciagam :mrgreen: ciekawe czy pobije obliviona…
Jak na razie, ten mod to po prostu miodzio.Normalnie, jakbym nową grę kupił, a odgłosy strzałów świetne - Makarow czy AK 47.O wiele lepiej prowadzi się pojazdy.Trzeba w to zagrać.
Jak tam wejdziesz, to nie będziesz wiedział co brać - każda szafka, a już na sto procent zbrojownia na niższych poziomach. Rety to jest raj normalnie. Zresztą trzeba zaznaczyć, że twórcy zadbali o prezenty na mapie - schowki i ich zawartość jest naprawdę fajna - kombinezony, broń i inne ciekawe rzeczy jak artefakty itp.
Ja jestem dopiero w Kordonie ,dzięki za informacje. Aż mi się oczy zaświeciły do bazy Bandytów.
Hm… nie sprawdzałem tego. Zresztą mam teraz w kieszeni ponad 600 000 rubli i w plecaku antidotum na wirusa X czy jak mu tam za ponad 250 000 rubli. W tej grze zarabiam tyle, że nie wiem - owszem mam 999 kg bo nie dawałem rady - jak wparowałem w Dolnie Morku do bazy bandytów to aż nie mogłem uwierzyć w to co zobaczyłem w ich zbrojowni, to był raj na ziemi! Tak samo w Magazynach Wojskowych.
Aha pytanie do tych co przeszli już początki - gdzie są dokumenty w Dolinie Mroku? I jak wejść do zamkniętej części laboratorium? Znalazłem tylko jedne dokumenty, ale dalej mam za zadanie coś tam znaleźć. Zdjęcie pokazuje jakieś szafki, ale w tych co znalazłem szafkach nie było dokumentów, tylko broń i kombinezony.
Zresztą jak się gra to nie trzeba kupować żadnych broni czy kombinezonów bo jest wszystko na mapie. Znalazłem ostatnio SEVE a w Jantarze znalazłem 2 kombinezony naukowców. Raj na ziemi normalnie.
Ja gram ze wszystkimi ustawieniami na maksimum i trochę mam wrażenie WoW, takiej bajkowości.I jeszcze jedno, w pliku config\creatures\actors.ltx na samym początku jest linijka o posiadaniu 40 rubli, ciekawe czy jakby wstawić inną wartość to zadziała?
Gram na kolorowo, max detale, ale Statyczne oświetlenie.
Windmaker , wycinałeś kwiatki z tekstur, czy grasz na kolorowo?
Tak. Stosuję 999 kg i działa bez problemów.
Elvis pytanie do Ciebie, pisałeś coś o przywróconej lokacji.A przy okazji, czy 999 kg, tak jak podałeś do Oblivion, też tu zadziała?
No właśnie też mam takie pytanie, bo coś jest mowa o Martwym mieście, ale jakoś nie wiem czy to nie jest po prostu ta wioska w Magazynach Wojskowych.
Zacząłem grać w tego moda i jestem pod wrażeniem.Jeśli ktoś wie, to czy nowa lokacja jest ukryta, czy też jest zaznaczona na PDA.