Pobrałem , grałem i wszystko jest GENIALNE . Pobrałem wersję z moddb (O.G.S.E. 0.6.9.3 Final 2.0 Standalone) i mam problem . Gdy próbuję wybrać się do baru mam wylot z logiem :
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function :
[error]File :
[error]Line : 0
[error]Description : called from CPP
stack trace:
Gdyby ktoś zechciał pomóc dorzucam zapis z przed próby wejścia . Próbowałem już obniżania opcji graficznych .
Pobrałem , grałem i wszystko jest GENIALNE . Pobrałem wersję z moddb (O.G.S.E. 0.6.9.3 Final 2.0 Standalone) i mam problem . Gdy próbuję wybrać się do baru mam wylot z logiem :
FATAL ERROR
[error]Function :
[error]File :
stack trace:
Gdyby ktoś zechciał pomóc dorzucam zapis z przed próby wejścia . Próbowałem już obniżania opcji graficznych .
Cały czas to samo . Więc co może powodować crash ? Może przeinstalować mod’a ? Albo wyjąć sobie kolejny dzień z życiorysu i spróbować pobrać jeszcze raz ? (Chyba że ktoś z forum będzie miał czas i ochotę żeby wrzucić to na torrenta)
Powyżej w linku torrent z mojego Yandexa - pobierałem z niego godzinkę . Jest on też dostępny w temacie z linka w 1 poście. Tyle , że po Rus. Powodzenia. Jak postawię to może jutro coś pokombinuję i Ci pomogę.
@cichy pobrałem moda z twojego torrenta zaktualizowałem do najnowszej wersji wgrałem save’y (z patcha 01 więc teoretycznie powinny działać) i gdy próbuję wczytać zapis z baru mam crash z logiem
FATAL ERROR
[error]Function :
[error]File :
stack trace:
Wszedłem na Twoim zapisie do Baru bez problemu; na dowód screeny z Twojego inwentarza:
Spoiler
Zrobiłem zapis, może pójdzie - jak nie to znaczy, że coś źle postawiłeś. Ja w między czasie grając nakładałem te ostatnie poprawki które wstawił @Junx i wszystko śmiga jak widać: Napisz czy poszło u Ciebie.
@cichyZapytałem jednego z moderatorów forum OGSE na moddb i odpowiedział mi tak :
That’s because problem is not related to mod, but your computer. You have bad vc++ 2005 runtimes. Reinstall it, or fix problem with special software like DLL Suite.
Jak mam to naprawić DLL Suite albo czy mógłbyś podać mi swój installer vc++ 2005 ?