Mam taki problem techniczny z cop-em.Mianowicie kawałek czasu temu go odinstalowałem i zdezaktywowałem i wszystko wydawało się git.Teraz próbowałem go zainstalować i podczas aktywacji wyskakuje błąd.czy zna ktoś jakiś sposób na ominięcie aktywacji? próbowałem już z crakiem, i nic.![]()
![]()
![]()
A jaki błąd ci wyskakuje ? Jak wykorzystany limit aktywacji to po prostu napisz maila do Cenegi to ci odblokują.
Znam ten problem i jest jedno rozwiązanie pisanie do cenegi żeby raczyli odblokować klucz, ja mam już gotowy szablon:
Witam
Wasze “cudowne” zabezpieczenie bez powodu zablokowało możliwość uruchamiania i aktywacji Stalkera Zew Prypeci
Klucz to: (Twój klucz)
Nie rozumiem po co dajecie zabezpieczenie z którymi są same problemy a metoda na ich obejście jest od dawna.Uprzykrzacie tylko życie z takim dziadostwem
Odnosi skutek wysyłanie emaila z taką trescią? To zabezpieczenie ma same minusy, mam kupioną gre a tak naprawde po dezaktywacji i odinstalowaniu to nie mam żadnej pewności czy uda mi się ją ponownie aktywować, jednym słowem system do kitu i wyciąganie kasy od ludzi.
Ja obszedłem ten problem a bowiem nie odinstalowuję gry ![]()
Mail przynosi skutek bo wysyłałem go około 20 razy i za każdym razem po tygodniu odblokowywali.
Też nie odinstalowałem gry ale chcąc zainstalować zew na drugim komputerze będe musiał kupić drugi egzemplarz gry.