Witam Wszystkich.
Zacząłem grę wczoraj i nie wiem czy to normalne że, nie mogę strzelać z broni automatycznej ?
Może to jakieś ograniczenie w początkowej fazie gry (jestem w Jantarze)?
Wygląda to jak klasyczne zacięcie.Próba przeładowania nie pomaga.
Strzelba i pistolety działają normalnie.
A masz odpowiednią amunicję ? ![]()
Sprawdzałeś rozumiem, różne bronie automatyczne i wszystkie tak samo nie strzelają tylko robią klik-klik ?
Dziwne. Nie ma żadnych blokad na rodzaje broni. Wszystkimi można strzelać od początku. Z takim zdarzeniem się nie spotkałem nigdy. Może spróbuj sobie jeszcze raz postawić TT2 (sejwy Ci zostaną). Grasz na podstawce w wersji 1.0004 ?
Reinstalowałem.Nie pomogło.
Idę dalej.Może zmiana lokacji coś zmieni ?
Gra oryginalna ?
Hmm a co ma oryginalna gra do broni ? ;> próbowałeś wyrzucić broń na ziemię i podnieść ją z powrotem ? próbowałeś wciskać klawisze odpowiedzialne za tryb strzału 9 lub 0(zero) ,sprawdź w ustawieniach gry powinno być domyślne no ale…
problem występuje z konkretną bronią czy ze wszystkimi ? i ostatnie może broń jest tak zniszczona że zacina się od razu ;D
Jeżeli broń jest zniszczona to łatwo to sprawdzić i odczytać stan broni. Ewentualnie jeszcze raz instalacja lub są uszkodzone pliki broni, może pobrać archiwum od nowa.
Hmm a co ma oryginalna gra do broni ? ;>
Ma sam się przekonałem kiedyś. Identyczna sytuacją.
Pamiętam że kiedyś miałem podobny błąd w czystym cieniu i pomogła ponowna instalka gry. Gra to oryginał edycja premierowa.
Też mam ten problem z bronią automatyczna.
Ponowne instalacje nic nieponagają,
Mam nadzieje ze ktos wie jak rozwiazac ten problem???
Pozdrawiam.
Rozwiązanie jest proste: odbezpieczyć. Klawisze zmieniające tryb strzału - standardowo 0 i 9, nimi się to robi.
Wczytujesz save czy po instalacji włączyłeś nową grę ? Spróbuj jeszcze z plecaka rozładować karabin.
Nadal twierdzę, że wystarczy odbezpieczyć.
Boże po co te posty przecież każdy kto grał w TŚ 2 wie, że trzeba zmienić z 0 na auto lub pojedynczy cichy ma racje co więcej gadać nic nowego nie wymyślicie.