Problem z ekranem

Witam bardzo serdecznie :slightly_smiling_face:

Przepraszam, jeśli temat został poruszony już wcześniej, ale jest to moja pierwsza modyfikacja fabularna.

Odbiłem właśnie posterunek Monolitu w Prypeci, przyjmuje zadanie odbicia placu głównego i w tym momencie obraz zaczynie sie ,rozmazywać, co dwa oddechy Striełoka… nie wiem czy jest to błąd czy celowy zabieg, ale nie jestem w stanie ustrzelić przeciwników z misji u Merlina :blush:

Prosze o pomoc :slightly_smiling_face: Pozdrawiam

2 godziny temu, Maciek777 napisał(a):

obraz zaczynie sie ,rozmazywać, co dwa oddechy Striełoka… nie wiem czy jest to błąd czy celowy zabieg

Jeśli nie dopadł Cię jakiś bug, to możliwe, że Striełokowi zachciało się spać.

1 godzinę temu, gawron napisał(a):

Jeśli nie dopadł Cię jakiś bug, to możliwe, że Striełokowi zachciało się spać.

Dziekuje za wskazówke :slightly_smiling_face: Jestem totalnym leszczem w temacie modów i tak… to efekt braku snu. Jednak próbowałem spać już wcześniej i jest problem, pasek zdrowia samoistnie zaczyna spadać :open_mouth: tak samo po wbiegnieciu w anomalie, używam leków a pasek nadal szaleje

47 minut temu, Maciek777 napisał(a):

jest problem, pasek zdrowia samoistnie zaczyna spadać :open_mouth: tak samo po wbiegnieciu w anomalie, używam leków a pasek nadal szaleje

Sprawdź, czy masz dozymetr na pasie, może GG łyknął radiacji.

1 godzinę temu, gawron napisał(a):

Sprawdź, czy masz dozymetr na pasie, może GG łyknął radiacji.

Cytat

Mam ponad 300h i mechaniki jako tako znam… Zdrowie szaleje pomimo użycia środków oraz leków :confused: najlepsze jest to, że czasami rośnie… XD