Witam.
Wczoraj zainstalowałem mod’a “Tajne Ścieżki 2”. Po włączeniu gry i rozpoczęciu dialogu z Leśnikiem gra crashowała. Znalazłem w zakładce pomoc w temacie mod’a opis rozwiązania które działało, wymagało one usunięcia folderu “stalker-shoc” z dokumentów publicznych gdzie znajdowały się savy. Po włączeniu gry nie tworzy się nowy folder “stalker-shoc”, przez co nie mogę znaleźć savów. Po próbie stworzenia folderu oraz dodania tam savów nie pojawiają się one w grze, oraz na odwrót po stworzeniu save’a nie ma go w folderze “stalker-shoc”
16 minut temu, worshiper napisał:
wymagało one usunięcia folderu “stalker-shoc” z dokumentów publicznych gdzie znajdowały się savy.
Czy możesz wskazać gdzie dokładnie znajduje się ta porada?
Wczoraj zainstalowałem mod’a “Tajne Ścieżki 2”
W którą DOKŁADNIE wersję tego moda grasz?
Po próbie stworzenia folderu oraz dodania tam savów nie pojawiają się one w grze, oraz na odwrót po stworzeniu save’a nie ma go w folderze “stalker-shoc”
Uruchamiasz grę jako Administrator?
przenieś proszę temat do odpowiedniego działu.
czy mógłbyś wkleić tutaj dwie pierwsze linijki z fsgame.ltx? Dokładnie chodzi mi o linijki:
$app\_data\_root$ = true| false| $fs\_root$| savedata\ $game\_data$ = true| true| $fs\_root$| gamedata\
Chciałem żebyś wkleił je tutaj, czyli do posta Ok, uruchomiłeś grę? Sprawdziłeś zapisy? Jeśli wkleiłeś do swojego fsgame.ltx “moje” linijki, to zapisy gry będziesz miał w katalogu z grą w folderze savedata.
Chodziło ci o folder _appdata_? Bo właśnie tam teraz mam savy i user.ltx. Tak czy siak dzięki za pomoc.
2 polubienia