Problem z instalacją dopy

Po zastosowaniu się do tego:

Kolejność instalacji

1. Cień Czarnobyla w wersji 1.004

2. Soljanka z 19.04.10

3. Dopełnienie z 14.08.10 - UWAGA!! Konieczna nowa Gra

4. Patch z 20.08.10 (obowiązkowy)

5. Patch z 03.09.10

6. Polonizacja RC3

oraz tego:

W ten sposób masz najnowsza wersję Soljanki po rosyjsku. Kiedy już wszystko jest zainstalowane i działa’ date=’ można nałożyć polonizację RC3 która jest przeznaczona konkretnie dla tej wersji Soljanki.[/quote’]

pojawia się to:

Problem ustępuje po wgraniu RC3, ale jest kłopot w przetestowaniu soljanki bez owego spolszczenia.

Chyba, że coś źle robię.

edit:

Przy próbie wgrania save`ów pojawił mi się nowy komunikat po wywałce:

Czy to oznacza, że te save`y nie będą działać?

Oloo o starych zapisach zapomnij …nowa gra
Jaka jest podstawka do gry ?
Czy odinstalowaleś starą grę ?
Czy czyściłeś rejestr po starej grze ..?
Czy dobrze pobrałeś i rozpakowałeś dopę..? (podaj wielkość pliku )
Jeżeli masz takie błędy na początku to szkoda zaczynać…coś zrobiłeś źle i gra nie rusza…najpierw wrzuć jeszcze raz wszystko po kolei jeżeli będzie błąd odinstalować wszystko i z uwagą od nowa…?

Nowa gra idzie, stare save nie działają. Ale ok, jak tak ma być, to spoko.

mam podstawkę (chyba)1.0000, na to daję patch 10004, potem wrzucam soljankę, dopełnienie - plik wielkości 1.942 465 096 (sam folder gamedata, później patch 20.08.2010 i 03.09.2010, sciągniete stąd, nie z ruskich stron, i na koniec RC3.

Pierwszy błąd pojawił się gdy próbowałem odpalić soljankę bez RC3.

Ten drugi pojawia się przy próbie wczytania save ze starszej wersji..ale nowa gra idzie - więc chyba jest ok.

malakas

// podstawka tzn. wersja gry ..pol. ang. itd. , ale i tak nie powinno mieć znaczenia

Pełna polska.

// jeżeli nowa idzie to gotów do rozgrywki …wal w Zone walczyć z mutantami…

Kilka słów wyjaśnienia:

1. testowanie wersji oryginalnej można odpuścić. Zapomniałem, że niektóre wersje podstawki wymagają więcej plików, niż jest w oryginalnej rosyjskiej wersji. Zapomnij o tym punkcie, tu wszystko jest OK.
  2. Nowa Gra to znaczy gra od początku, anie nowa instalacje ze starymi sejwami. O sejwach ze starej gry możesz zapomnieć.
    Czyli reasumując, nie było żadnych błędów. Zaczynaj grę i od tej chwili będziemy patrzeć, jak ci idzie…

Ok. Zacząlem, własnie mnie mordują w Pieczarze
Strasznie ciemno mam, muszę chyba pobawić się z opcjami jasności, bo widze potworki dopiero, jak mi siedzą już na karku.

A może włącz latarkę? Klawisz “L”

No żesz kur..
Czy ja wyglądam na blondynkę?
Nie odpowiadaj!