Problem z instalacją gry

Cześć! mam problem z instalacją moda złota kula ponieważ gdy dodaje wszystkie patche oraz inne pliki które są w poście na temat instalacji itp to gdy chce uruchomić grę to w prawym dolnym rogu wyskakuje mi jakieś Deafult IME oraz grę zamraża i po chwili się wyłącza.

Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

@guccimucci5 pamiętam, bardzo rzadki problem i chyba nic sensowniejszego niż tych parę postów nie wymyśliliśmy.

https://stalkerteam.pl/search/?&q=Default ime&search_and_or=and&sortby=relevancy

@guccimucci5 Pobierz wersję repack. Może to pomoże.

Niestery nie moge pobrać repacka ponieważ jak chce go odpakować to pisze że plik został uszkodzony

@guccimucci5 Spróbuj rozpakować 7-zipem.

gdy próbuje to dalej to samo.

A mógł byś objaśnia jak mam to wgrać itp bo z tego co tam jest napisane to nie kumam lmao

@guccimucci5 no jak tam masz krok po kroku rozpisaną instalację dodatkowo z obrazkami to jak ci można jeszcze łatwiej to wytłumaczyć?

Co do domu ci przyjechać i chyba zainstalować?

Istnieje szansa, że archiwum jest uszkodzone ale bardzo mała szansa bo by ludzie o tym od dawna pisali i jak coś to by wrzucili nowe.

Bardziej prawdopodobne, że tobie podczas ściągania się zrypało np przez problemy z netem.

Pobierz sobie jeszcze raz Repacka, dodatkowo ściągnij sobie nowe wersje winrar i 7zip i dopiero nimi spróbuj rozpakować, może miałeś jakieś stare?

Niestety musisz pobierać repacka z yandexa albo torrenta, linków z google drive szukałem kilka miechów temu i nie ma nowych.

A jeżeli chciałbyś pobrać samego moda, to zwróć uwagę, że musisz go instalować na rosyjską podstawkę :blush:

na rosyjską? czyli jak mam na gog Galaxy to daje po prostu te rosyjski znaczki ?

@guccimucci5 Musisz mieć takiego moda, jaki jest podany przy spolszczenie. Inaczej możesz mieć conajmniej braki tłumaczenia, a nawet wyloty. Chyba, że ktoś z naszych forumowiczów postawił prawidłowo moda, dodał spolszczenie i dopiero z tego zrobił paczkę do pobrania.

@guccimucci5 Wrzuciłem tego moda na MEGA. Poszukaj na stronie 68. Pobierasz wszystko i uruchamiasz setup.

2 polubienia

Dodałem linka od @Protean do 1 postu to wszyscy szybko znajdą.

a takie ostatnie pytanie bo pobieram tego nowego repacka i nie wiem które odpalić bo są dwa setupy to który 1 czy 2?

i czy do tego repacka muszę wgrać spolszczenie

No z reguły to masz jakiś setup.exe czy tym podobne i potem party numerowane.

Ewentualnie na logike ten z 1 to pierwszy do odpalania.

No i oczywiście, że masz wrzucić spolszczenie, chyba, że chcesz grać po rosyjsku.

a teraz inny problem bo gra działa normalnie ale jak klikam F6 to pisze gra zapisana ale w okinku z zapsami nic nie ma

@guccimucci5 jak masz pisać o problemie to w jednym temacie, a nie to samo w kilku miejscach, dodatkowo na PW.

Odpisałem, dodatkowo temat opisany wielokrotnie, to najpierw trochę szukajkę uruchom w temacie Złotej Kuli.