Nie wiem co się dzieje z komputerem lub z myszką. Problem w tym, że po otwarciu pliku tekstowego, ta pionowa kreseczka, która pokazuje miejsce pisania tekstu, po jakimś czasie sama zapiernicza po tekście - od początku do końca i tak w kółko. To samo robi się np. po otwarciu You Tube - puszczam klip z muzą, a muza nawet nie płynie, tylko jakby przewijało się do przodu o jakiś czas. Dwa razy płatnym Nortonem dogłębnie skanowałem kompa i nic, co by jakieś hawno wyłapało - czysto, nawet malutkiego zagrożenia. Czy ktoś może wie, o co tu kaman? Czy myszka mogłaby tak szwankować? Nie podpinałem innej, bo takowej nie mam w zapasie. Obecna to Logitech G500 i ma 6 lat. A może to wina klawiatury, Natec Genasis RX33, zakupiona 7 lat temu? Proszę o pomoc.
Raczej to wina sprzętu i chyba bardziej klawiatury, spróbuj podpiąć jakąś inna.
Plik tekstowy i ten z YT raczej uruchamiasz myszką, więc najprawdopodobniej albo jest zanieczyszczona i przycisk nie wraca do położenia neutralnego, lub czas jej użytkowania się skończył.
obstawiam że coś zakneblowało ci się w tabie na klawiaturze, albo jakiś inny klawisz, może okruszki z jakiegoś ciastka ci weszły pod klawiaturę i pod wpływem wilgotności cukier się rozpuścił i klei się teraz do podstawy klawisza i cały czas się wciska. Ja tak mam z myszką, nie mogę nacisnąć przycisku do zmiany DPI bo albo zwariuje albo nigdy już go więcej nie nacisnę.