Witam. Mam mały problem z lalką która jak widać na załączonym ss mówi że po wciśnięciu Tab i najechaniu na daną istote powie co i jak ale po wciśnięciu nie dzieje się nic. Klawisz F10 odpala menu lalki.
Sterowanie jest ustawione na domyślne.
Byłbym wdzięczny za pomoc
A na kim ją testowałeś? Ona chyba tylko opowiadała o tych ważniejszych postaciach i mutantach.
Z tego, co pamiętam, to lalka może nam podpowiedzieć kilka rzeczy podczas wykonywania zadań. I w zasadzie tyle, choć na późniejszym etapie gry będziemy musieli podjąć decyzję, co z nią zrobić.
17 godzin temu, LisKot napisał(a):
A na kim ją testowałeś? Ona chyba tylko opowiadała o tych ważniejszych postaciach i mutantach.
Próbowałem na każdym w obozie wraz z psem który stoi obok wejścia do piwnicy
A ta lalka to nie podpowiadała tylko o questach i schowkach?
18 godzin temu, Zgredzik1345 napisał(a):
wciśnięciu Tab i najechaniu na daną istote
A klikałeś Tab dopiero po nakierowaniu? Tak jakbyś chciał w nią strzelić tylko Tabem zamiast przyciskiem myszki.
16 minut temu, tom3kb napisał(a):
A ta lalka to nie podpowiadała tylko o questach i schowkach?
Ona jednak chyba coś opowiadała (po nakierowaniu na osobę/mutanta). Coś o kiciusiach, których lepiej nie głaskać na pewno coś było.
5 godzin temu, LisKot napisał(a):
A klikałeś Tab dopiero po nakierowaniu? Tak jakbyś chciał w nią strzelić tylko Tabem zamiast przyciskiem myszki.
Ona jednak chyba coś opowiadała (po nakierowaniu na osobę/mutanta). Coś o kiciusiach, których lepiej nie głaskać na pewno coś było.
Właśnie dopiero po nakierowaniu tak jak napisałeś
Dobra panowie temat można uznać za zamknięty
Lalka “naprawiła” się po wczytaniu sejwa i ponownej zmianie ustawień
Wielkie dzięki za pomoc
Ja tam za bardzo lalki nie słuchałem, dałem topniaka, obejrzałem odpowiedzi i grałem dalej.