Witam, mam problem z polonizacją jakichkolwiek modów, chodzi o to że jestem zalogowany na forum ale jak chcę ściągnąć polonizację muszę się zalogować znowu. Wpisuję swoje dane i cały czas pokazuje mi że dane są nieprawidłowe a chwilę przedtem się zalogowałem z tymi samymi danymi na forum. Czy ktoś wie o co chodzi?
Fakt, pobieralnia ST nie działa.
Faktycznie, nie działa.
@pintro1- problemy z forum nie zgłaszamy w działach gier czy modów, a tutaj: https://stalkerteam.pl/forum/385-dział-techniczny/
Adminów proszę o przeniesienie tematu.
@tom3kb, @mkk7, @pintro1, @kondotier: Naprawione, dziękuję za informacje,
Pisze tutaj bo temat odpowiada najbardziej mojemu problemowi:
Po powrocie na stronę główną Forum jestem nagminnie, samoistnie wylogowywany. Nie jest to może jakiś problem, ale jest to trochę upierdliwe. Czy to również pokłosie problemów ze stroną?
Popieram Antona, bardzo proszę o naprawę tego.
@Anton_Gorodecki: Problemy są całkowicie niepowiązane ze sobą. Czy używasz opcje “Zapamiętaj mnie”? Wylogowanie może mieć wiele przyczyn zarówno po stronie serwera jak i klienta.
Rozumiem. Dziękuje za odpowiedź🙂
Mam ten sam problem jaki miał @Anton_Gorodeckii pisał o nim w Problem z logowaniem
Kiedy chcę się zalogować ponownie ze strony głównej, po kliknięciu z Zaloguj, zamiast logowania przenosi mnie do nowego, dużego na całą stronę okna logowania. Dopiero z niego mogę się zalogować.
Kolejna próba wejścia na stronę główną i znowu to samo.
Usuń (wyczyść) dane przeglądania w opcjach przeglądarki (ciastka itd.). U mnie poskutkowało.
@Anton Gorodecki - wyczyściłem i nie pomogło. Zostałem wylogowany.
Podbicie tematu.
Po wyczyszczeniu historii przeglądania, jakiś czas miałem spokój z wylogowaniem. Ale znowu problem powrócił.
Czytałem, że go zgłoszono wyżej. Jest jakaś informacja o rozwiązaniu tej upierdliwości hostingu?
Problem jest zgłoszony do supportu IPB. Będziemy informować na bieżąco.
Dziękuje za informacje @Allen - u mnie niestety również ten problem powrócił…![]()