Problem z odpaleniem normalnej wersji

Witajcie Stalkerzy, każdy wie, że wyszły nowe wersje Enhanced i postanowiłem je przetestować, działały bez problemu (na ultra musiałem włączyć FSR), ale nie podobał mi się rozmazany ekran. Ogólnie nowe Direct 12 beznadziejnie działają na XRay Engine. Postanowiłem grać dalej w normalną. Dzisiaj chcę nagrać odcinek z Zewu Prypeci oryginalnego (w Enhanced nie mam zapisów gry i bolą mnie oczy od rozmazanego ekranu). Niestety gdy włączam go wywala mi go ?:wacko? . Reinstall nie pomógł, wiem, że ktoś z Was da radę to naprawić :slightly_smiling_face:.

Filmik z startup crashem:

2025-05-25 12-39-04.mkv

Macie jakieś pomysł ?

Log?

@tom3kb

xray_amd_02-15-25_20-22-58.mdmp

Nie wiem czemu drugi log się nie chce wysłać :person_shrugging:. Tylko że jest pusty więc nie wiem czy by się jakoś przydał…

A to nie jest dlatego że Enhanced i stara wersja jakoś się ze sobą gryzą? Może spróbuj na inną partycje przenieść CoP stary bo może być tak że one się ze sobą żrą…

Też tak właśnie myślę… Usunąłem enchanced ale to nic nie dało

To zrób reinstall starej wersji a jak nie to kombinuj ze zgodnością

Próbowałem zanim utworzyłem ten temat na forum, ale to nic nie dało. CoP mam ze steama więc zgodność trzeba robić przy steamie. Robiłem to już dawno jak miałem problem z odpaleniem Dying Light

I znowu mam ten sam problem masakra