Problem z forumową pobieralnią.Tak wygląda próba pobrania moda.
właśnie przed chwilą pobrałem całego moda i spolszczenie z forumowej pobieralni. Za pierwszym razem miałem przez sekundę jakiś błąd połączenia i pierwszy part moda musiałem kliknąć jeszcze raz.
Co u ciebie widzę to na forum jesteś zalogowany, a po przejściu do pobieralni nie i po kliknięciu w pobieranie wyrzuca cię do listy rzeczy w pobieralni.
Na górze okienka masz “zaloguj się”. Jak wejdziesz, w któryś part moda to spróbuj zalogować się swoimi danymi z forum i zobacz czy wtedy pobierzesz.
@tom3kb W odpowiedzi na twojego posta proszę. :
hmmm nie wiem, a masz inną przeglądarkę, chrome albo firefoksa? Może by przez nią spróbować. A i zaloguj się na forum i potem też spróbuj dodatkowo jak przejdziesz do pobieralni.
Dodatkowo zawołamy bo on się zna na sprawach technicznych to może coś poradzi tylko widzę, że ostatnio go parę dni nie było to nie wiem kiedy zajrzy. ![]()
A może ktoś inny coś podpowie do tego czasu.
A jeśli ci mocno potrzebny ten mod na już to pobierz te wersje wrzucone na Mega, w jednej masz mod z fiksami, a w drugim linku całą polonizację.
@tom3kb Spróbuję przez firefoksa.
Mam tego moda właśnie z Mega i prawdopodobnie, przez to mam tyle wylotów.
Logowanie z faierfoxa.
Zalogowany przed wejściem do pobieralni i taki efekt :
no niestety nie wiem. Musimy poczekać na bo mi już pomysłów brakło, a na technicznych sprawach z pobieralnią się nie znam.
16 godzin temu, kmicic0 napisał:
Problem z forumową pobieralnią.Tak wygląda próba pobrania moda.
Jakbyś potrzebował jeszcze coś pobrać a dalej był problem spróbuj inną przeglądarką - jak nie pomoże odezwij się na PMie.
Próbowałem firefoxem i chrome ten sam efekt.
5 minut temu, kmicic0 napisał:
Próbowałem firefoxem i chrome ten sam efekt.
Sprawdzę jutro co się dzieje i odezwę się . Może coś popsułem przy okazji innych zmian (które też nie działają.)