Problem z pobraniem pliku

A ja nie mogę tego pobrać, bo wyskakuje mi taki błąd:

Prawdę mówiąc wyskakuje mi to za każdym razem, gdy próbuję coś ściągnąć z pobieralni. Nie wiem o co chodzi?

@ivanfabric Nadal występują problemy z pobraniem ?
U mnie wszystko działa jak należy.

1 godzinę temu, Agrael napisał:

@ivanfabric

Tak. Ja to mam za każdym razem gdy chcę coś ściągnąć z pobieralni. Nie mam pojęcia z jakiego powodu.

@Agrael @tom3kb A czy przypadkiem ( tak było kiedyś ) dostęp do pobieralni nie otwiera się dopiero po pewnej aktywności? Może 4 wpisy to trochę za mało.

@ivanfabric spróbuj z innej przeglądarki.

1 polubienie

@Mnieciu @kondotier z innej przeglądarki działa normalnie. Firefox mi wywala ten błąd.

@ivanfabric Korzystam z Firefoksa i nie mam problemów z pobieralnią. Najprawdopodobniej masz w jego ustawieniach wybraną blokadę dostępu do jakichś hostingów. Spróbuj dla pobieralni zaznaczyć ją jako wyjątek.

3 polubienia

9 godzin temu, kondotier napisał:

@ivanfabric Korzystam z Firefoksa i nie mam problemów z pobieralnią. Najprawdopodobniej masz w jego ustawieniach wybraną blokadę dostępu do jakichś hostingów. Spróbuj dla pobieralni zaznaczyć ją jako wyjątek.

@kondotier Królu złoty! Zadziałało! Niesamowicie przyjazna i pomocna z was ekipa! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Tak trzymać panowie i serdeczne dziękuję :heart:

3 polubienia

Czy to możliwe żeby link do moda był uszkodzony bo próbuję ściągnąć, a po kilku sekundach wyskakuje błąd pobierania. Sprawdziłem inne mody i mogę ściągać bez problemu. 

Okazuje się, że to problem pobierania bezpośrednio ze strony, linki zewnętrzne działają. Jakie może być rozwiązanie problemu? 

Spróbuję podbić odpowiedź powyżej. Nie zauważyłem tego tematu wcześniej i już pisałem w innym dziale, a bardzo się nastawiłem na tego moda. I choć mogę pobrać wersję angielską, tak nie ma wówczas tego klimatu z lektorem. Próbowałem na kilku przeglądarkach, ale wyskakuje błąd braku pliku w C++:

Problem już został zgłoszony i czekamy na . Obiecał, że dzisiaj się temu przyjrzy, a więc trzeba uzbroić się w cierpliwość  

1 polubienie

Powinno już nie być problemu.

1 polubienie

może trzeba trochę poczekać bo ja przed chwilą spróbowałem pobrać i nadal ten sam komunikat błędu.

Spróbuj jeszcze raz tylko odśwież wcześniej stronę.

1 polubienie

No już idzie.

U mnie też  

Daj znać, gdzie dojdziesz w NLC i pamiętaj o poradniku, bo bez niego będzie bardzo ciężko. 

W dniu 27.05.2021 o 11:53, Agrael napisał:

U mnie też  

Daj znać, gdzie dojdziesz w NLC i pamiętaj o poradniku, bo bez niego będzie bardzo ciężko. 

Ten post powinien być w dyskusji ogólnej, jednak ciężko mi by było nawiązać do tego komentarza. Jeżeli nadużywam regulaminu, to proszę o wybaczenie i przesunięcie przez moderatora  Do rzeczy - pierwsze wrażenie? Szok. To jest to, czego szukałem. W końcu obudziłem się jako Striełok z poczuciem kompletnej beznadziejności, człowiekiem, który wolno się porusza, a nie za%$@!ala jak Usain Bolt na sterydach, z historią bardziej przyziemną, gdzie każdy ma na ciebie wywalone i musisz radzić sobie sam. Pierwsze próby zdobycia meduzy zakończone kompletnym fiaskiem i śmiercią po anomaliach i promieniowaniu. No cóż, Kordon czeka ze świetną zabawą. Żałuję tylko, że życie prywatne prawdopodobnie nie pozwoli mi dokończyć tej historii i żałuję, że nie poznałem jej wcześniej. Ale pierwsze chwile jak najbardziej na plus, jakoś to wszystko żyć zaczęło.

W takim razie powodzenia  
Mnie mod również urzekł swoim realizmem, ale im dalej w las, tym bardziej się denerwowałem. Przy tym tytule trzeba spędzić masę wolnego czasu, a znam tylko dwie osoby, które moda ukończyły. Tak..  Tylko dwie  

Witam, mozna zaaktualziowac link? Jest martwy, wyskakuje error gdy chce pobrac 

Dzięki za zgłoszenie. Link zostanie odnowiony najszybciej jak to tylko możliwe. 

Posty przeniesione do odpowiedniego tematu.