Problem z pobraniem

Witam podczas pobierania z linku modu ogse po np 30 minutach pobierania ukazuje się taki błąd (patrz niżej) , a raz miałem nawet sytuacje że zabrakło mi 20 mb do pobrania w 100% moda czy ktoś może mi go uploadować bo mnie zaraz szlag trafi.I nie nie mam jakiś problemów z internetem nie mieszkam na wsi xd

Proponuję Wyłączenie Antywirusa.

miałem to samo. Do pobrania OGSE trzeba cierpliwości. Jak Ci przerwał pobieranie, nieważne z jakiego powodu, zaczynaj od nowa. Do skutku. Jest moment, że zaskoczy.   

Pobierałem ogse z 4 razy i może nie było by tak źle gdyby nie to że powoli się pobiera. W taki oto łatwy sposób można się zniechęcić do modyfikacji. No trudno spróbuje bez antywirusa i zobaczymy 

_____________________________________________________________________________________________________________________

No nic wyłączenie antywirusa nic nie dało. Zastosuje się do twoich rad

Ostatnio też miałem problem z pobraniem jednego moda. Na innej przeglądarce poszło za pierwszym razem, może to był przypadek ale nie zaszkodzi spróbować.

Niestety zmiana przeglądarki na firefoxa nic nie zmieniła zabrakło 152 bajtów do pobrania xd jprld. Prosił bym o torrenta jeżeli ktoś ma bo modyfikacja wygląda świetnie ale chyba nie będzie mi dane zagrać 

ja za pierwszym razem pobierałem od -a. Teraz widzę, że to niemożliwe. Zostaje Yandex. Z niego najlepiej pobierać po dwa pliki. Jak ściągasz całość, często dochodzi do błędu. 

@DaarMoo pobierałeś wszystkie pliki oddzielnie czy po kolei 2 pliki po pobraniu kolejne 2 pliki ?

Duże pliki pobierałem po dwa. Bezpieczniej. Małe - wszystkie naraz. 

A więc jeżeli ktoś by miał podobny problem proszę zrobić dokładnie to co jest napisanie kolejność jest ważna inaczej nie pobierze wam się gra :

UWAGA MOD POBRANY BYŁ NA PRZEGLĄDARCE FIREFOX

1. Pobieramy 3 pliki bin 1 , bin 2 ,bin 3 

2.Pobieramy plik bin 4

3.Później pobieramy plik bin 5 

4.Następnie pobieramy resztę plików razem

Każdy plik pobieramy osobno jeśli wykonujemy czynność nr 1 nie robimy czynności nr 2  

Dwa ostatnie biny powinny wyglądać tak reszta powinna być w winrarze 

Zostawiamy plik archive wchodzimy tylko w folder i przenosimy zawarte w nim pliki do jakiegoś innego folderu a później wrzucamy te 2 biny oraz resztę plików i instalujemy.

Prosiłbym administracje lub moderatorów o podpięcie informacji obok linku do pobrania