Zadania na odprowadzanie wolności nie robiłem i łukasz nie chce go dać, a ten znacznik został mi z misji przebijania się przez prypeć z neutrałami
Gdzieś musiałeś zgubić zadanie bez innych zapisów nie mogę rozkminic.Teoretycznie po zakończeniu wszystkich zadań na Niezbadanych Terenach powinienem dostać sms od Kła i tak rozpocząć zadania w Warlabie .
wtedy dostałem sms poszedłem do pieczary pod jeziorem i wysłał mnie na zwiad do warlabu. Tam sie strzelali to pomogłem i przy przeszukiwaniu ciał znalazłem dziennik. Wtedy zadanie zaskoczyło i wróciłem do Kła. I dostałem zadanie isć do łukasza żeby coś tam z najemnikami ustalić. On zaś wysłał mnie do labiryntu po Pająka i sygnet. Zdobyłem sygnet najemnika i… nic. Poszedłem do warlabu i tam nic sie nie zmieniło teleport blokuje przejście.
Czyli wszystko niby prawidłowo..
2 godziny temu, kajm21 napisał:
Zdobyłem sygnet najemnika i… nic.
Czy po zdobyciu sygnetu dostałeś taką wiadomość?
tak ale tylko tą pierwszą część smsa i nie dostałem zadania
Jak tylko dostałem pierścień to teleportowałem się teleportem na MW.
I nie wiem czy to nie zepsuło mi zadania
53 minuty temu, kajm21 napisał:
ale tylko tą pierwszą część smsa i nie dostałem zadania
Czy próbowałeś wczytać zapis i ponownie podnieść pierścień?
54 minuty temu, kajm21 napisał:
Jak tylko dostałem pierścień to teleportowałem się teleportem na MW.
I nie wiem czy to nie zepsuło mi zadania
Ja również po otrzymaniu zadania przeniosłem się za pomocą teleportu na MW. To nie zepsuło ci zadania.
Jak klikałem teleport to wtedy Striełok napisał do Łukasza. Jednak po teleportacji nie kontynuowali dialogu i nie otrzymałem zadania. A w saveach sie nie cofne bo nie mam żadnych oprócz quick i auto
8 minut temu, kajm21 napisał:
A w saveach sie nie cofne bo nie mam żadnych oprócz quick i auto
Brawo Ty
Jak uda ci się rozwiązać problem to jednak postaraj się od czasu do czasu robić normalne zapisy. Bez tego prosisz się o problemy.
u mnie kieł na MW i nie mam żadnej opcji dialogowej
Dobra ludzie nieważne gdy wróciłem do Labiryntu skończyli dialog i mam questa
Dziekuje wszystkim za pomoc i dzieki za rade z saveami