Znalazłem ustrojstwo w jakimś schowku na Radarze - wygląda na to że ma ciekawe charakterystyki … i doopa.Byc może to pozostałośc po czymś co nie zostało wykorzystane i brak jest jakichś odniesień w plikach do gameplayu.
apg2312 - z Twojego postu wynika że exo nakładamy na exo? Oj - chyba cos nie tak. Obecnie pomykam w zestawie SKAT plus wojskowy Exo. Do onegoż SKAT-a można było wrzucic exo monolitu bez problemów. Exa WITEŻ nie można .Po kliknięciu -użyj- nic sie nie dzieje- jakby ta opcja była nieaktywna. Ot i cały problem.
SKAT z Witaziem dostajesz od Łukasza za któreś z zadań nie pamiętam które(możliwe że misja z BTR), jest to najlepszy pancerz w grze wiec warto zrobić te zadania
Po tym modzie mam niedosyt i żal do innych twórców modów, o nie wykorzystywanie tego logicznego rozwiązania, egzoszkieletu oddzielnego od pancerzy i możliwości ich łączenia. Chociaż i w tym modzie, któregoś pancerza po połączeniu z egzo, później już się oddzielić nie da.
DODANO. Nie miałem problemu z Witeziem. Piękna i przydatna rzecz. Wywal zespawnowany i zrób zadanie na niego.
kondotier - ten exo nie jest zespawnowany ! Prawdopodobnie bedę musiał poczekac aż gra doprowadzi mnie do momentu w którym otrzymam sztukę od łukasza- i pewnie wtedy skrypt - czy co tam działa- zaskoczy.
Podpisuję się obiema rękami pod Twoim zdaniem na temat exo.O tym samym wspominałem w dyskusji ogólnej.
@Mnieciu- jesteś krócej po grze, to powinieneś pamiętać. Mnie się coś przypomina, że egzę można było łączyć i rozdzielać z różnymi pancerzami. Ale Witiaź ma ją chyba zamontowaną na stałe i w razie jego zniszczenia, nie da się zdjąć. Czy coś tak.
Aha - to znaczy że metodą prób i blędów muszę poszukac taki kombinezon , który współpracuje z Witeziem. Dzięki - będę próbował. Na razie ganiam za artami dla Nieśmiertelnego z X 18 - może jakieś ubranko trafi się w trakcie przebieżek.