witam mój problem polega na tym, że jak uruchamiam stalkera cień czarnobyla wyskakuje mi okno nwm co się stało
kilka razy instalowałem i usuwałem i nic nie pomogło
witam mój problem polega na tym, że jak uruchamiam stalkera cień czarnobyla wyskakuje mi okno nwm co się stało
kilka razy instalowałem i usuwałem i nic nie pomogło
Hey.
Proponuję Ci poprawienie swojego posta ponieważ piszesz ciut niepoprawnie a u Nas nie jest to mile widziane.
Bez obrazy ale admini przynajmniej kiedyś zwracali na to dużą uwagę.
Po drugie rozumiem, że to co podałeś powyżej to Twój log…
Wygląda mi to na źle zainstalowaną grę
Spróbuj pobrać repack Cień Czarnobyla z MEGA.
ale ja nie mam, żadnych modów
Przepraszam, ale się czepię. - strofujesz chłopaka, a w tym samym poście walisz takiego byka, że oczy bolą…
Gra się w ogóle nie włącza? Nie ma żadnego loga?
Sorry pomyłka !
Myślałem, że piszesz o Call Of Charnobyl.
Zasada jest ta sama w cytacie który Ci podałem masz linki do wszystkich części Stalkera.
Możesz pobrać wypakować i grać.
można oceniać rzeczy różnie. Nie chodziło mi o strofowanie chłopaka bo nie jestem adminem
tylko o ostrzeżenie przed adminami. Właśnie żeby chłopaka nie poprawiali. Już nie będę się rozwodził co jest ważniejsze w ortografii
bo jak widzisz sam mam z tym rażące problemy. Jednak będąc przez Ciebie strofowany postaram się na tyle na ile umiem
poprawić swój post powyżej.
Oj, nie obrażaj się - po prostu nie zrobił praktycznie żadnych rażących błędów, a jak będziemy na “dzień dobry” go poprawiać, to może nas źle ocenić. A my równe chłopaki jesteśmy, tylko czasami nerwowe Koniec offtopa, wróćmy do meritum.
nie mogę pobrać z mega bo wyskakuje komunikat “Przekroczony transfer”
Spoko Daleko mi do obrażania się.
Koniec offtopa, wróćmy do meritum.
Proszę:
Hej a mam usunąć tego stalkera co nie działa?
Jeśli nie ma go w “Dodaj usuń programy” po prostu usuń ręcznie cały folder.
Te wersje na MEGA nie wymagają instalacji tylko pamiętaj, że trzeba pobrać trzy pliki

Jak już pobierzesz i Stalker ruszy warto do niego dodać mod graficzny Autumn Aurora 2.1:
http://www.moddb.com/mods/autumn-aurora-compilation-mod/downloads/autumn-aurora-21-by-autumnal-wanderers
Opis na forum:
//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png