Problem z uruchomieniem

Miałem parę problemów z uruchomieniem tego mod’u na polskiej dystrybucji gry do tego crash na samym początku, gdy już sobie poradziłem i gra śmiga postanowiłem zrobić paczuszkę :slight_smile: łapcie :smiley:

Paczka zawiera fix na ,intro_gsc-wp, ; spolszczenie (niekompletne pliki pobrane z Tajne Ścieżki PL) ; pliki do przystosowania mod’u na Polską wersje ; gamedata.dbz z pierwszego postu ; fsgame.ltx

Wystarczy po zainstalowaniu gry ; patch’a do 1.0004 i mod’u nadpisać pliki z mojej paczki :slight_smile:

blu-drag

lub

Przeklej

1 polubienie

Spolszczenie jest właśnie testowane. U jednego z kolegów dodanie plików spolszczenia z TS powodowało problemy. Kpuc wstaw proszę czysty fix na ..NO INTRO..+ .DBX DO WERSJI PL.

Na 1.0004 przy próbie utworzenia gry:

*```
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_string
[error]File : E:stalkersources runkxrCoreXr_ini.cpp
[error]Line : 352
[error]Description :
[error]Arguments : Can’t find variable psy_health_v in [actor_condition]

Gdzie owa linia wygląda tak: psy\_health\_v = 0.008 co wydaje mi się technicznie poprawne.

Miał ktoś podobny problem? Na razie szukam rozwiązania.

EDIT:

Problem rozwiązała ponowna instalacja moda. Plik actor.ltx wygląda tak samo, więc nie wiem, co było nie tak. Jak można usunąć swojego posta? Tego już można.

//malakas

nie trzeba usuwać będzie wskazówką dla innych

Witam mam problem z brakiem pliku uiamk_pda.xml
Wywala przy uruchomieniu.

A sprawdzałeś w gamedacie czy ten plik tam jest? Ścieżka to gamedata / config / ui / amk_pda.xml. A jeśli go nie ma to zapewne zrobiłeś jakiś błąd w instalacji. Ewentualnie coś się pochrzaniło przy ściąganiu / rozpakowywaniu.

Prawdopodobnie coś stało się z archiwum ale może ktoś posiada takowy plik
// Problem rozwiązany

W gamedata moda TS2 nie ma takiego pliku…co doinstalowałeś.? a może to ts2 Updata…bo tam jest taki…

amk_pda.xml

Właściwie, pomieszały mi się pliki z innymi modami(sam coś próbuje tworzyć)