Problem z wysypiskiem kordonem i przejściami

mógłby ktoś zrobić dla mnie moda ktory naprawiał by najlepiej wszystkie wejścia i wyjścia do lokacji albo do samego wysypiska i wyjścia z niego do kordonu

i by działał razem z tym modem (albo był połączony z nim )

znajduje sie on na stronie xXCenzuraXx

ClearSky MOD Pack (1.0)

Zbiór różnych udoskonaleń:

• 500 kg udźwigu plecaka

• Dłuższy snop światła z matarki (50 metrów)

• Abakan, AK-74, AKS-74U mogą być ulepszone do bardziej realistycznego magazaynka mieszczącego 40 naboi

• MP5 odtąd mieści się w slocie na pistolet

• MP5 standardowo ma magazynek 30 pocisków; po mechanicznej przeróbce 50

• Beretta może strzelać w trybie full-auto jak i podedynczymi strzałami

• Większa precyzja i zadawane obrażenia przez Abakana, AK-74, AKS-74U, Berette MP5, SVD

• Realistyczny drewniany wygląd SVD

• Prawdziwe nazwy broni łącznie z ich poprawnymi nazwami w zadaniach czy questach

• Broń można nosić wszędzie nie trzeba jej chować np. w bazie Czystego nieba, bazach czy też obszarach handlu

• Ulepszone dźwięki broni dla każdego modelu

• Poprawiony błąd związany z zadaniem ‘Twardych dysków’

• Możliwość całkowitego handlu z NPC

• Poprawiony interfejst gracza, zawsze opcje ‘Tak’ i ‘Nie’ przy próbie wejścia do innego poziomu

• Poprawiony błąd przejścia z Kordonu na Wysypisko

• Realistyczne, wysokiej jakości tekstury krwi

• Pojedynczy artefakt waży tylko 0.01 kg - Ulepszono mechaników przez co od początku gry można więcej modyfikować

• Usunięto ikonę wejścia/wyjścia

• Realistyczne i precyzyjne lunety

• Poprawiono nocną wizję dla pancerzy

bo mod niby troszke pomógł ale nie dokońca więc prosze o odpowiedz

:frowning: :frowning: :-/

(ten link jest do nie edytowanego moda ale jak co to proszę jeszcze o zmniejszenie wagi do 85 kilo a max udzwig do 100) i (mp5 zrobić by w tym modziku został karabinkiem a nie pistoletem) dziękuje

Oczywiście, że nie. To dwa duże, odrębne mody.

Offtop:
Elvis, czy STOC będzie działać z MOD packiem? Jest do tego jakiś fix?
Edyt:
OK, dzięki.

W połowie tematu znajdziesz fixa: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=129
Działa tylko na oryginalnej wersji. Co do udźwigu, to jest już ustawiony na 85 kg, a max. 100 kg.
Przenoszę temat. Pamiętaj, że ban się zbliża…

JUZ SZUKAŁEM NA RÓżnych forach i wogule a tu nigdzie nie widze a poco łatka wystarczy samemu zmienic w pliku a udzwig tez moza zmienc w pliku system tyle że każdy mod ma plik system(prawie każdy ) i poprsotu sie gryzą
a poprsotu mi sie wyłącza gdy podchodze do przejściaz wysypicha do kordonu (to przejście przez rure) a musze tam być a inne przejścia też sie sypią troszke wienc dlatego pisze czy ktoś mógłby zrobić cos takiego
jak co to prosze by ktoś coś takiego zrobił

Coś w tym stylu było już omawiane na forum. Poszukaj, zainstaluj fixa i moda. Nie będą się gryzły. W tym przypadku, oczywiście.
EDIT:
Nie widzę potrzeby zmiany udźwigu. Co do karabinu, zrobiłem łatkę: http://files.filefront.com/gamedatarar/;11943598;/fileinfo.html