Próbowałem ten dodatek dorzucić, ale nie pojawia się na ekranie ekwipunku. Nadal mam tylko miejsce na 14 artów. Nie wywala do pulpitu i nie generuje żadnych błędów. Po prostu nie ma efektu ![]()
Czy trzeba od nowa grę zaczynać by zadziałał ?
Mam monitor o rozdziałce 1440 x 900 - może to jest problem ? ![]()
Jak ktoś zna rozwiązanie, to proszę o wsparcie.
Yurek, nie instaluj tego, bo zepsujesz sobie grę - będziesz nieśmiertelny… Ja po pewnym czasie ze zwykłym slotem miałem takie arty, że one + Skat15 czyniły mnie nie wrażliwym na pociski i ataki mutantów. Gra straciła “smaczek” i korygowałem to zdejmując arty ze slotu, sama fabuła pomyślana jest w taki sposób, żeby korygować taką “nieśmiertelność” i od czasu do czasu artefakty degenerują się w odpowiednich miejscach. Napiszę krótko:
- Yurek, Marszałku Dorn, psie Sabo! Nie idźcie tą drogą, nie idźcie tą drogą…!!!

:):zsrr:
Porzuciłem ten pomysł z 21 artami na pasie, bo mam już takie, że 14 slotów to nadwyżka, i też zdejmuję niektóre z pasa na moim SKAT 15, by gra nadal była wyzwaniem.
Mądra decyzja Yurek, widzę teraz, że nie należysz do “kanapowców” i lubisz wyzwania. Doradzam jeszcze nie powracać do savów z momentu przed degradacją artefaktów (ja grałem bez artymodyfikatora), będziesz miał jeszcze lepsza zabawę. :zsrr:
Miałem już dwie degradacje artefaktów. Pierwsza była spoko, druga zabolała, oj zabolała. Przez chwilę chciałem wrócić do sejwa sprzed i pokombinować. Ale po chwili stwierdziłem, że nie. Jakoś mi to cziterstwem i lamerstwem trąciło. W koncu obecnie mogę zrobić sobie prawie każdy art (mam artmodyfikator od Kuzniecowa) - nie ma tylko recepty na Pradawne Korale i nie wiem skąd ją dostać …