Problem ze Strzelaniem z Kałasznikowów W Modyfikacji Ukryte Ścieżki 2

Witam. A więc tak moi drodzy nie wiedziałem gdzie zamieścić ten post więc dałem go tutaj. Sprawa jest następująca, otóż nagrywam Stalkera CC z modem Ukryte Ścieżki Update finalny 2 ale nie mogę strzelać w ogóle Kałachami ani nawet innymi Broniami, nie mam pojęcia kompletnie co jest, czy wy też mieliście taki problem? Bo nie ukrywam jest to duże utrudnienie dla mnie w świecie zony, jeżeli wiecie w czym problem dajcie mi znać. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Dawno temu grałem w tego moda więc mogę się mylić, czy przypadkiem w tym modzie nie należy przenosić amunicji z plecaka na pas i z tego powodu wynika ten problem. Czy w zasobniku jest pokazana amunicją a nie da się strzelać ?

14 minut temu, mkk7 napisał:

Dawno temu grałem w tego moda więc mogę się mylić, czy przypadkiem w tym modzie nie należy przenosić amunicji z plecaka na pas i z tego powodu wynika ten problem. Czy w zasobniku jest pokazana amunicją a nie da się strzelać ?

Jak widzisz ja też nie mogę kałachów używać,jako youtuber będę chyba zmuszony przerwać nagrywanie tej modyfikacji

1 minutę temu, Stalker76 napisał:

Jak widzisz ja też nie mogę kałachów używać,jako youtuber będę chyba zmuszony przerwać nagrywanie tej modyfikacji

Kompletnie nie odpowiedziałeś na pytania czy przeniosłeś amunicję na pas.

A to czasem nie jest to?

"6) Jeżeli po wzieciu do ręki nie strzela wam broń, należy zmienić tryb strzału przypisanym klawiszem -  mod ma wbudowany tryb bezpiecznika broni !"

3 polubienia

17 minut temu, portals napisał:

Kompletnie nie odpowiedziałeś na pytania czy przeniosłeś amunicję na pas.

Sorki Panowie zaraz sprawdzę jak skończę render filmu na kanał robić,zobaczymy wtedy co się z tego narodzi.

Rowiązanie Twoje pomogło u mnie jest tak że muszę wcisnąć klawisz 9 lub 0 na klawiszach które są nad klawiszami literowymi.Wszystko już jasne,temat i problem można zamknąć.Pozdrawiam.

1 polubienie