Problem

Witam mam problem

Niestety nie stać mnie na pobranie hybrid pl 1.1 bo już pobrałem 1.0 a telefon moim routerem a gigabajty lecą..

Mam dead air zwyczajny i hybrid 1.0 pl

Gdzie znajdę dawnego fixa?

Pozdrawiam

GOOD HUNTING STALKERS!

@wit_raf@o2.pl ale pisz sensownie o co ci chodzi?

Jakiego fixa szukasz konkretnie?

Linki do fixów w pierwszych postach.

Hybrid 1.1 to samodzielny mod na bazie Dead Air.

A Hybrid (1.4.22) i mod Dead Air to dwa oddzielne mody, czasem nie nakładaj na siebie bo to tak nie działa.

1 polubienie

No ok

Pobrałem Hybrid pl 1.0

Patrzę jakiś folder tylko gamedata jest. Myślę o co chodzi- no to pobrałem Dead air i stwierdziłem że aha, zobacze jakieś porady. Odpaliłem filmik na yt jak zainstalować no i ok. Folder gamedata wkleiłem do katalogu z dead air. No i potem patrze a tu na forum patch- no to pobieram go. Nie działa.

Ocknąłem się że to do hybrida 1.1 a ja mam wersję 1.0

No i przypomniało mi się że kiedyś miałem na kompie 1.0 i zobaczyłem na ten filmik a koleś pobiera ze stalkerteam fixa do 1.0

A tutaj i w internecie nigdzie tego fixa nie mogę znaleźć.

Więc póki co gram w dead air i oczekuję aż ktoś mi tu pomoże.

Pozdrawiam

@wit_raf@o2.pl

Strasznie chaotycznie piszesz.

Instalacje masz opisaną w pierwszym poście każdego moda.

Nie wiem co to jest wg ciebie Hybrid 1.0, jeśli chodzi ci o tego na CoCa 1.4.22.

To najpierw instalujesz CoCa na to Hybrida i patch 1.2.

A jak ci chodzi o tego nowszego na bazie Dead Air to to jest samodzielny mod, to instalujesz gdzie chcesz i grasz.

1 polubienie

Nie za bardzo tego wszystkiego rozumiem.

Był kiedyś Hybrid 1.0 PL który dodałem sobie do dead air czy już nie pamiętam, ale no był i pamiętam że był fix.

Chodzi mi o ten fix- specjalnie teraz znajdę ten filmik i wkleję i pokażę żeby było wiadomo-

Nie będę znowu ściągał kolejnych modów bo mnie na to nie stać, potrzebuję tylko fixa którego miałem kiedyś i kończę temat.

A oto ten filmik w którym jest ten fix

11 sekunda- 15 sierpień 2018 - hybrid 1.0 PL

Nie widzę nigdzie tego tematu, może ktoś pomógł by mi go odnaleźć?

Ja potrzebuję tylko tego fixa i kończę temat.

@wit_raf@o2.pl

A teraz już kapuję. No to była stara wersja tego Hybrida. Od wersji 1.1 to już jest samodzielny mod.

Ten z linka wyżej.

Jak chcesz to możesz googlować za tą starą wersją nie wiem czy gdziesz znajdziesz, ewentualnie napisz tu na forum np PW do autora moda @Junx czy ma gdzieś jeszcze te stare fixy zarchiwizowane. Może ci wyśle jeśli ma.

O no i super dzięki- właśnie o tą starą mi chodzi.

Dzięki wielkie pozdrawiam.

@wit_raf@o2.pl

Ej ej poczekaj a to czasem nie będzie to :blush:

https://www.moddb.com/mods/hybrid-pl/downloads/hybrid-1-0-pl

Tak- to właśnie sobie pobrałem, a potem dead air.

No i wiadomo dałem gamedate do tej gry, ale przypomniałem sobie że kiedyś fixa dawałem i wtedy się fajnie grało.

Bez tego fixa wczoraj jakoś tak niewygodnie było a bardzo lubię tą modyfikację.

Już do junxa napisałem czy ma fixa.

Tam w temacie jest link do fix 1.

Przegladaj zawsze Description modów na moddb.

hybrid_1.0_fix1.7z (83.9 KB)

O kurde poratowałeś, nie mogłem serio znaleźć

Dzięki Wielkie! :grin:

Pozdrawiam serdecznie :slightly_smiling_face:

@wit_raf@o2.pl jak tak bardzo ci zależy na tej wersji to weź kup sobie płytke dvd za 70gr :slightly_smiling_face: pobierz moda i fixa i wypal i będziesz miał na lata nawet jak znikną z sieci :blush:

Albo wrzuć na jakąś swoją chmurę jak masz.

W sumie dobry pomysł :slightly_smiling_face:

Tak mogę zrobić- wczoraj nie odpisałem bo już mnie zona pochłonęła

Pozdrawiam

Siemanko mam mały problem- piszę ponownie w tym poście bo nie chcę nowego zakładać

Przygotowywałem kompa do zrobienia nowego systemu i zgrywałem sobie dane na dysk przenośny

Pobrałem z powrotem i chcę sobie zainstalować dead air i hybrid mod- daję setup w dead air i nie ma tego BIN1 - ma ktoś może?

A archiwum 7zip nie pamiętam czy zgrywałem ale nie widze u siebie

Pomocy